Θύμα ξυλοδαρμού από οργισμένο συγχωριανό του πρόεδρος τοπικής κοινότητας στο Αγρίνιο

Θύμα ξυλοδαρμού από οργισμένο συγχωριανό του πρόεδρος τοπικής κοινότητας στο Αγρίνιο

Θύμα ξυλοδαρμού, όπως ο ίδιος καταγγέλλει, έπεσε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ζευγαράκι του Δήμου Αγρινίου, Θεόδωρος Παπαδόπουλος από συγχωριανό του, ο οποίος τον θεώρησε υπαίτιο για τις καταστροφές που σημειώθηκαν στην περιοχή εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων.

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως λογομάχησε για το θέμα του καθαρισμού των ρεμάτων και πως τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο με χτυπήματα στο κεφάλι.

«Χτυπήθηκα αριστερά στο κεφάλι, στο αυτί ήταν απανωτά τα χτυπήματα, ακόμη έχω προβλήματα. Το περιστατικό έγινε το Σάββατο (2/12) κι όμως πήγα χθες και πάλι στο νοσοκομείο. Ακόμη ζαλίζομαι» δήλωσε, ενώ έκανε λόγο για αδιαφορία από την Περιφέρεια αλλά και τη δημοτική αρχή Αγρινίου για τον καθαρισμό των ρεμάτων και αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή. Ζήτησε επίσης να παραιτηθούν όσοι έχουν θέσεις ευθύνης στο Δήμο Αγρινίου, τους οποίους θεωρεί υπαίτιους για αυτό που του συνέβη.

Ο άνδρας που φέρεται να χτύπησε τον πρόεδρο συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για εξύβριση και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Πηγή: Τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ και agriniosite.gr