ΕΛΛΑΔΑ

Συμβολικό «παρών» της Λαϊκής Ενότητας στα Ειρηνοδικεία Αθήνας-Πειραιά

Συμβολικό «παρών» της Λαϊκής Ενότητας στα Ειρηνοδικεία Αθήνας-Πειραιά

Στα Ειρηνιδικεία Αθήνας-Πειραιά, παρά το γεγονός ότι δεν θα διενεργηθούν πλειστηριασμοί, θα συγκεντρωθούν σήμερα στελέχη και μέλη της Λαϊκής Ενότητας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος «στελέχη της ΛΑ.Ε θα δηλώσουν, συμβολικά και αγωνιστικά, "παρών" στο Ειρηνοδικείο Αθηνών (οδός Λουκάρεως 14) και σε όλα τα ειρηνοδικεία, καθιστώντας σαφές ότι ο αγώνας κατά της υφαρπαγής των λαϊκών κατοικιών θα συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη ένταση».

Με αφορμή την αναστολή των πλειστηριασμών, για σήμερα, που ζήτησε η κυβέρνηση επικαλούμενη την αδυναμία «αστυνόμευσης» των πλειστηριασμών λόγω διάθεσης αστυνομικών δυνάμεων για την επίσκεψη Ερντογάν και τις κινητοποιήσεις για την επέτειο δολοφονίας του Γρηγορόπουλου, η παράταξη κάνει λόγο για πανικόβλητη κυβέρνηση από τη μαζικοποίηση του κινήματος κατά των πλειστηριασμών και από την κοινωνική αγανάκτηση για την αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.

Η ΛΑΕ καταλήγει στην ανακοίνωση της σημειώνοντας πως «δεν μας φοβίζουν οι επ' αυτοφώρω συλλήψεις, η χρήση αστυνομικής βίας και η ρίψη χημικών. Θα είμαστε στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας και σήμερα και κάθε Τετάρτη, μέχρι την τελική νίκη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ