ΕΛΛΑΔΑ

ΤΩΡΑ: Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα – Ποιοι σταθμοί του Μετρό είναι κλειστοί

ΤΩΡΑ: Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα – Ποιοι σταθμοί του Μετρό είναι κλειστοί

Δραματική η κατάσταση για τους οδηγούς – Ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό

Για μια ακόμη χρόνια η πορείες στη μνήμη του αδικοχαμένου Αλέξη Γρηγορόπουλου στιγματίστηκαν από σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Μετά τα συλλαλητήρια μαθητών και φοιτητικών οργανώσεων, κουκουλοφόροι έστησαν οδοφράγματα στα Προπύλαια και πέταξαν πέτρες και βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οι σταθμοί του Μετρό σε Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο παραμένουν από το μεσημέρι κλειστοί, με τους συρμούς να διέρχονται χωρίς στάση.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία, έχει προκαλέσει κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο.

Η Βασ. Κωνσταντίνου και στα δύο ρεύματα, η Βασ. Σοφίας επίσης και στα δύο ρεύματα, αλλά και η Κηφισίας θυμίζουν… απέραντο πάρκινγκ!

Τεράστιο μποτιλιάρισμα και στον Κηφισό. Στο ρεύμα προς Αθήνα η ουρά ξεκινάει από την Κηφισιά και μέχρι τα ΚΤΕΛ τα οχήματα πηγαίνουν σημειωτόν. Δύσκολη και η άνοδος από Αιγάλεω μέχρι Μεταμόρφωση.

Γενικά, οι κεντρικές λεωφόροι είναι μποτιλιαρισμένες ενώ και στους κεντρικούς δρόμους των περισσότερων περιοχών, επικρατούν χαμηλές ταχύτητες και απαιτείται μεγάλη υπομονή.

Σχετικές ειδήσεις