Ανείπωτη τραγωδία στην Κατερίνη: Μητέρα και κόρη πέθαναν από καρκίνο μέσα σε δύο μήνες

Ανείπωτη τραγωδία στην Κατερίνη: Μητέρα και κόρη πέθαναν από καρκίνο μέσα σε δύο μήνες

Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία στην Κατερίνη – Μητέρα και κόρη έφυγαν από τη ζωή σε διάστημα μόλις δύο μηνών. Έχασαν τη μάχη με τον καρκίνο. 

Προτού καλά - καλά στεγνώσουν τα δάκρυα για τον χαμό της 52χρονης Λένας Παλάσκα έπειτα από 20 χρόνια σκληρής μάχης με τον καρκίνο, την περασμένη Παρασκευή έφυγε από τη ζωή και η 29χρονη κόρη της Κωνσταντίνα, η οποία είχε διαγνωσθεί με επιθετική μορφή της αρρώστιας τον Ιούλιο του 2016, αφήνοντας ορφανό το τετράχρονο αγοράκι της.

Μάνα και κόρη «έφυγαν» με μόλις δύο μήνες διαφορά, νικημένες από τον καρκίνο, ο οποίος είχε χτυπήσει αλύπητα την ίδια οικογένεια άλλες τρεις φορές, αναφέρει η Espresso.

Πέρυσι οι δύο γυναίκες είχαν συγκλονίσει το πανελλήνιο, όταν μίλησαν σε τηλεοπτική εκπομπή για το πώς είναι η ζωή τους με τον καρκίνο. Σύμφωνα με την Espresso, η 52χρονη είχε διαγνωστεί στα 32 της, όταν η Κωνσταντίνα ήταν μόλις 9 ετών, έπειτα από μία εξέταση ρουτίνας. Τότε αποκάλυψε ότι πονούσε φρικτά, αλλά ο πόνος της ήταν μεγαλύτερος, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο η κόρη της: «Όταν το έμαθα, πόνεσα όσο πονούσα και στις χημειοθεραπείες. Και όταν πονάει η ψυχή σου, είναι χειρότερο από όταν πονά το σώμα σου. Η Κωνσταντίνα μου, όμως, είναι παλικάρι, μοιάζει στη μαμά της» είχε πει, ενώ δίπλα της η 29χρονη κόρη της κουνούσε συγκαταβατικά το κεφάλι με βουρκωμένα μάτια.