Λαμία: Έκλεψαν συνταγολόγιο και σφραγίδες από το νοσοκομείο

Λαμία: Έκλεψαν συνταγολόγιο και σφραγίδες από το νοσοκομείο

Στα χέρια της Ασφάλειας Λαμίας βρίσκεται υπόθεση εξαφάνισης σφραγίδων και ενός μπλοκ συνταγογράφησης ναρκωτικών από το Τμήμα Γραμματείας των Εξωτερικών Ιατρείων του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, η απώλεια των παραπάνω έγινε αντιληπτή το πρωί της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου από την υπάλληλο της Γραμματείας, η οποία διαπίστωσε ότι η πόρτα του ερμαρίου στο οποίο φυλάσσονται τα μπλοκ συνταγογράφησης των ναρκωτικών ήταν ξεκλείδωτη. Επίσης ανοιχτό και αναστατωμένο ήταν το συρτάρι όπου η συγκεκριμένη υπάλληλος φυλούσε το κλειδί που άνοιγε το παραπάνω ερμάριο.

Από την καταμέτρηση που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι έλειπε ένα 50φυλλο μπλοκ για ναρκωτικά μονής διαγράμμισης, αλλά και τέσσερις σφραγίδες, της προϊσταμένης και των υπαλλήλων του Τμήματος. Επίσης κάποια προσωπικά αντικείμενα που φυλάσσονταν στα συγκεκριμένα συρτάρια.

Την υπόθεση όπως είπαμε ερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας, ενώ είναι γνωστά και τα νούμερα των συνταγών που ενδεχομένως θελήσει να χρησιμοποιήσει ο δράστης ή οι δράστες της κλοπής.