Κάλυμνος: Νέα τροπή στην υπόθεση του θανάτου του φοιτητή - Τι έδειξε η δεύτερη νεκροτομή

Κάλυμνος: Νέα τροπή στην υπόθεση του θανάτου του φοιτητή - Τι έδειξε η δεύτερη νεκροτομή

Συνεχίζεται το θρίλερ με το θάνατο του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου, στις 25 Νοεμβρίου 2017.

Διαφοροποιήσεις σε σχέση με την πρώτη νεκροτομή, φαίνεται ότι προέκυψαν χθες, κατά τη δεύτερη η οποία διενεργήθηκε από την καθηγήτρια και Διευθύντρια της Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χαρά Σπηλιοπούλου, την επίκουρη καθηγήτρια Σταυρούλα Παπαδόδημα και τον επίκουρο καθηγητή - ανθρωπολόγο Κωνσταντίνο Μωραΐτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη νέα ιατροδικαστική εξέταση δεν προκύπτουν ευρήματα ότι οι ελάχιστες κακώσεις που έχει στο σώμα του ο άτυχος φοιτητής, προέρχονται από πτώση.

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες διαφοροποιήσεις που παρατηρήθηκαν, δεν είναι γνωστό αν οδηγούν σε άλλα συμπεράσματα, αναφορικά με την αιτία θανάτου.

Υπενθυμίζεται ότι από τα αποτελέσματα της πρώτης νεκροτομής που πραγματοποίησε στη Ρόδο, ο ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος, αποφάνθηκε ότι ο θάνατος οφειλόταν σε δυστύχημα που συνέβη από πτώση.

Σημειώνεται ωστόσο ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Από πλευράς της οικογένειας, τεχνικός σύμβουλος παρέστη ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης.

Δείτε ΕΔΩ την ιατροδικαστική έκθεση της πρώτης νεκροψίας