ΕΛΛΑΔΑ

Δάφνη: Κάμερες ακόμα και στις τουαλέτες είχε εγκαταστήσει ο «τυφλός» βιαστής

Δάφνη: Κάμερες ακόμα και στις τουαλέτες είχε εγκαταστήσει ο «τυφλός» βιαστής

«Δεν ξέρω, δεν είδα», ήταν τα λόγια του 52χρονου βιαστή της Δάφνης, κατά τη συμπληρωματική του απολογία.

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ - ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ

Ο κατηγορούμενος πέρασε και πάλι την πόρτα του ανακριτή, καθώς βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας στο ημιυπόγειο διαμέρισμά του.

Ωστόσο, όπως σημειώνει σήμερα η εφημερίδα «Έθνος», ο κατηγορούμενος παρά τα συντριπτικά εις βάρος του στοιχεία, συνεχίζει να κινείται στη γραμμή της άρνησης. Για τους σκληρούς δίσκους που αναλύθηκαν ενδελεχώς από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, ο 52χρονος υποστήριξε ότι δεν είναι δικοί του, αλλά πελατών του, οι οποίοι τον επισκέπτονταν και του ζητούσαν να τους βοηθήσει λόγω των γνώσεων που είχε με τους υπολογιστές.

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, μετά το σέρβις που έκανε στους υπολογιστές, κρατούσε τους παλιούς σκληρούς δίσκους για τους οποίους ωστόσο δεν είχε ιδέα τι περιείχαν.

Ο 52χρονος με τα σοβαρά προβλήματα όρασης, όπως υποστηρίζει, είχε τοποθετήσει κάμερες σε όλο το «κολαστήριο», ακόμα και στις τουαλέτες, λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε. Από το υλικό που κατασχέθηκε και ερευνήθηκε προέκυψε ότι είχε καταγράψει όλες τις γυναίκες οι οποίες είχαν μπει στο σπίτι του ζητώντας εργασίας την ώρα που άλλαζαν ρούχα.

Στοιχεία όμως, επισημαίνει το «Έθνος», προέκυψαν και για την αρπαγή και τον βιασμό της νεαρής φοιτήτριας, καθώς οι κάμερες έχουν καταγράχει καρέ καρέ το πώς την ακινητοποίησε, αναισθητοποιώντας τη με χλωροφόρμιο και χτυπώντας τη στη συνέχεια στο πρόσωπο.

Μετά την απολογία του, ο 52χρονος επέστρεψε στη φυλακή όπου και παραμείνει όπως όλα δείχνουν μέχρι και τη δίκη του για βαρύτατες κατηγορίες.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα για τη σοκαριστική υπόθεση

Διαβάστε επίσης: Έτσι σώθηκε η 22χρονη από τα χέρια του σάτυρου



Σχετικές ειδήσεις