ΕΛΛΑΔΑ

Χρήστος Ζαπαντιώτης: Σκηνές θρίλερ - Οι τελευταίες εφιαλτικές στιγμές για σύζυγο και πεθερά

Χρήστος Ζαπαντιώτης: Σκηνές θρίλερ - Οι τελευταίες εφιαλτικές στιγμές για σύζυγο και πεθερά

Χρήστος Ζαπαντιώτης: Οι τελευταίες στιγμές για τις άτυχες γυναίκες ήταν εφιαλτικές - Προσπάθησαν να καλέσουν σε βοήθεια - Πώς τις εκτέλεσε ο αστυνομικός

ΟΙ ΔΥΟ ΑΤΥΧΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ - ΠΩΣ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Ο καυγάς μεταξύ του 46χρονου αστυνομικού και της 49χρονης γιατρού ξεκίνησε σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στη μια τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/12) και αφορμή ήταν οι οικονομικές διαφορές του άντρα με την πεθερά του.

Γρήγορα ο καυγάς μεταξύ του ζευγαριού εντάθηκε παρά το γεγονός ότι στο υπνοδωμάτιο κοιμόταν το μόλις 3,5 ετών κοριτσάκι τους.

Από τις φωνές των δύο, φαίνεται ότι κινητοποιήθηκε η μητέρα της γιατρού η οποία ανέβηκε στον πρώτο όροφο του κτίσματος προκειμένου να δει τι συμβαίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες, την πόρτα του διαμερίσματος άνοιξε η ίδια η 49χρονη σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από την επίθεση του συζύγου της.

Από τα στοιχεία που συνέλλεξαν οι αστυνομικοί μέσα από το χώρο του εγκλήματος, οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα ότι οι δύο γυναίκες επιχείρησαν να βγουν στο μπαλκόνι του σπιτιού προκειμένου να ζητήσουν βοήθεια. Τα πτώματά τους βρέθηκαν κοντά στην μπαλκονόπορτα του σαλονιού και μάλιστα σε απόσταση μικρότερη του ενός μέτρου μεταξύ τους.

Εικάζουν δε ότι ο άνδρας έστρεψε πρώτα το όπλο στην πεθερά του, με την 49χρονη να επιχειρεί να την προστατέψει και να δέχεται τελικά αυτή τις πρώτες σφαίρες.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο αστυνομικός πυροβόλησε τρεις φορές στο στήθος, σχεδόν εξ' επαφής, τη σύζυγό του και δύο φορές τη μητέρα της, στο κεφάλι και το στήθος.

Διαβάστε επίσης: Νέα στοιχεία-σοκ για την τραγωδία - Τι αποκαλύπτουν συνάδελφοι του αστυνομικού

Η ολοκλήρωση του εγκλήματος

Αφού εκτέλεσε τις δύο γυναίκες, ο αστυνομικός πήγε στην κρεβατοκάμαρα όπου κοιμόταν το κοριτσάκι και το πυροβόλησε στο κεφάλι. Μιάμιση ώρα μετά (σύμφωνα με τον ιατροδικαστή) αυτοκτόνησε δίπλα στο παιδί του.

Σήμερα οι κηδείες

Η τελευταία πράξη του δράματος που συγκλόνισε το Πανελλήνιο ολοκληρώνεται σήμερα στον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Αγίων Αναργύρων καθώς θα γίνουν οι κηδείες της συζύγου, της πεθεράς και της κόρης του 46χρονου αστυνομικού Χρήστου Ζαπαντιώτη, ενώ η σορός του ίδιου θα μεταφερθεί για ταφή στην Αιτωλοακαρνανία.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σχετικές ειδήσεις