ΕΛΛΑΔΑ

Βόμβα Εφετείο: Από... θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα - Δείτε φωτογραφίες από τις ζημιές

Βόμβα Εφετείο: Από... θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα - Δείτε φωτογραφίες από τις ζημιές

Έκρηξη στο Εφετείο Αθηνών: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες έπειτα από την έκρηξη που σημειώθηκε στο Εφετείο Αθηνών. -Τουλάχιστον τέσσερα άτομα συμμετείχαν στην τοποθέτηση της βόμβας χθες τη νύχτα στο Εφετείο Αθηνών, όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία και τις εκτιμήσεις της Αντιτρομοκρατικής.

Η βόμβα τοποθετήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (22/12), έξω από το Εφετείο Αθηνών στην Οδό Λουκάρεως, στο κέντρο της Αθήνας.

Η Αστυνομία απέκλεισε εγκαίρως το σημείο, καθώς νωρίτερα, λίγο πριν τις 03:00, είχαν προηγηθεί δύο προειδοποιητικά τηλεφωνήματα αγνώστου σε γραφεία ιστοσελίδας, δίνοντας χρονικό περιθώριο 40 λεπτών μέχρι να πραγματοποιηθεί έκρηξη.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός πυροδοτήθηκε γύρω στις 03:25 και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τον άφησαν στο Εφετείο δύο άνδρες, οι οποίοι χρησιμοποίησαν ένα όχημα.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες των ανδρών της Αντιτρομοκρατικής να βγάζουν επί ώρες... μπάζα, σπασμένα τζάμια, μάρμαρα από την είσοδο και άλλα χαλάσματα, σιγά σιγά και μόνοι τους στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν υπολείμματα της βόμβας και της τσάντας στην οποία είχε τοποθετηθεί, καθώς πρόκειται για εξαιρετικά κρίσιμα στοιχεία.

Στο σημείο ήδη βρίσκεται το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης.

Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi

Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Νewsbomb.gr

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις σχετικά με την έκρηξη στο Εφετείο Αθηνών

Σχετικές ειδήσεις