ΕΛΛΑΔΑ

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του

Συγκίνηση σε όλη την Ελλάδα έχει προκαλέσει το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο οποίος νοσηλεύεται για τέταρτη ημέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ασκληπιείου Βούλας, δίνοντας μάχη για τη ζωή του.

ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους», ο πρώην παρουσιαστής, μετά την πολύωρη επέμβαση στο κεφάλι στην οποία υποβλήθηκε, παραμένει σε καταστολή και η κατάστασή του θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Οι βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και το σοβαρό κάταγμα στον αυχένα είναι τα βασικά τραύματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι γιατροί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν πρόκειται να γίνει καμία προσπάθεια να τον βγάλουν από την καταστολή, τουλάχιστον μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Ο παρουσιαστής επέστρεφε στο σπίτι του τα ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων, ύστερα από διασκέδαση με φίλους του σε νυχτερινό κέντρο των νοτίων προαστίων, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προσέκρουσε με τη μοτοσικλέτα του σε λεωφορείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μεταφέρθηκε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας», όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Στο πλευρό του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του, η οικογένειά του και φίλοι του.

Ο παρουσιαστής έγινε γνωστός μέσα από τη μουσική εκπομπή «Mega Star», στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού. Τελευταία, είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς εργαζόταν ως διευθυντής επικοινωνίας και οργάνωσης στο χώρο της εστίασης.

Σχετικές ειδήσεις