ΕΛΛΑΔΑ

Κωνσταντίνος Αγγελίδης - Τι αποκαλύπτει ο οδηγός του λεωφορείου για τη στιγμή του ατυχήματος

Κωνσταντίνος Αγγελίδης - Τι αποκαλύπτει ο οδηγός του λεωφορείου για τη στιγμή του ατυχήματος

Πέντε ημέρες έπειτα από το φρικτό τροχαίο ατύχημα που οδήγησε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ασκληπιείου Βούλας, ο παρουσιαστής εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Στο πλευρό του βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του και μητέρα του 6χρονου γιου του.

Η διοίκηση του νοσοκομείου χαρακτηρίζει την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, σταθερή αλλά εξαιρετικά κρίσιμη, ενώ στα επόμενα 24ωρα οι γιατροί δεν θα επιχειρήσουν καμία κίνηση να τον «ξυπνήσουν» από τη βαριά καταστολή.

Στο μεταξύ ο οδηγός του λεωφορείου που ενεπλάκη στο τροχαίο δηλώνει σοκαρισμένος και μιλά για τη στιγμή του ατυχήματος.

«Δεν ξέρω ακόμα τι έχει γίνει, είδα ένα χτύπημα από πίσω στο λεωφορείο. Είμαι και εγώ πολύ στενοχωρημένος από όλο το σκηνικό και δεν μπορώ να πω κάτι. Θέλω λίγο χρόνο. Προσπάθησα να βοηθήσω τον άνθρωπο όσο μπορούσα καλύτερα», λέει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Τροχαίας, υπήρξε επαφή του οδηγού της μοτοσικλέτας ( Κωνσταντίνου Αγγελίδη) με το λεωφορείο με αποτέλεσμα να εκσφενδονιστεί από τη μοτοσικλέτα του καθώς βρέθηκε 1,5 με 2 μέτρα μακριά από το όχημά του.

Μάλιστα πιθανολογείται πως ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δεν φορούσε κράνος, ωστόσο απάντηση αναμένεται να δώσει η επίσημη έρευνα.

Το ατύχημα

Ο παρουσιαστής επέστρεφε στο σπίτι του τα ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων, ύστερα από διασκέδαση με φίλους του σε νυχτερινό κέντρο των νοτίων προαστίων, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προσέκρουσε με τη μοτοσικλέτα του σε λεωφορείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μεταφέρθηκε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας», όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Πηγή : Εφημερίδα Espresso

Σχετικές ειδήσεις