ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας της 22χρονης Ελληνίδας στο Λονδίνο

Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας της 22χρονης Ελληνίδας στο Λονδίνο

Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο «φως» γύρω από την υπόθεση της Ελληνίδας που δολοφονήθηκε σε πάρκο στο Λονδίνο παραμονή των Χριστουγέννων.

Μάταια οι συγγενείς και οι φίλοι της 22χρονης αναζητούσαν ένα ίχνος της, ένα στοιχείο γύρω από την εξαφάνισή της. Η άτυχη Iuliana Tudos είχε δολοφονηθεί άγρια, σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, την ημέρα της εξαφάνισής της, στις 24 Δεκεμβρίου.

lulianna2

Η βρετανική αστυνομία σε μία προσπάθειά της να συμπληρώσει το παζλ της δολοφονίας της 22χρονης δίνει συνεχώς νέες πληροφορίες για τις συνθήκες θανάτου της. Το νέο στοιχείο που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα είναι ότι η σορός της άτυχης Ελληνίδας εντοπίστηκε έξω από γήπεδο στο πάρκο Finsbury από φίλες της που διεξήγαγαν έρευνες για τον εντοπισμό της. Οι πληροφορίες μέχρι σήμερα ανέφεραν ότι το πτώμα ανακαλύφθηκε από κάποιον περαστικό.

2754

Η σορός της 22χρονης ήταν σε πολύ «κακή κατάσταση» και έφερε βαθύ τραύμα στην κοιλιά και ακόμα ένα τραύμα στο κεφάλι. Ντετέκτιβ που ερευνούν την υπόθεση δήλωσαν χθες πως πιθανότατα της επιτέθηκαν στο σημείο όπου βρέθηκε το σώμα της. Η αστυνομία εξετάζει επίσης το ενδεχόμενο η άτυχη κοπέλα να δέχτηκε επίθεση από άστεγο που έμενε σε μία τέντα πολύ κοντά στον τόπο του εγκλήματος.

Iuliana Tudos 1185300

Μάλιστα ο επιθεωρητής Des Fahy της Μητροπολιτικής Αστυνομίας είπε: «Οι φίλες της βρήκαν την άτυχη 22χρονη νεκρή στο πάρκο κατά τη διάρκεια ερευνών που διεξήγαν οι ίδιες. Είναι συντετριμμένες από το χαμό της», και πρόσθεσε, «αυτή την ώρα ερευνούμε το διαμέρισμά της, καθώς αρκετά προσωπικά αντικείμενα που είχε πάνω της λείπουν, αλλά δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε κάτι περισσότερο». Και κατέληξε λέγοντας ότι «προσπαθούμε να βρούμε το κίνητρο της άγρια επίθεσης. Συνεχίζουμε τις έρευνες μας».

Η μπαργούμαν που είχε ελληνικές και ρωσικές ρίζες εθεάθη για τελευταία φορά στις 8 μμ τοπική ώρα, την ώρα που επιβιβαζόταν σε ένα λεωφορείο στις 24 Δεκεμβρίου στο Κάμντεν. Η άτυχη νεαρή είχε μόλις τελειώσει την βάρδια της στην παμπ και θα επέστρεφε σπίτι για να πάρει κάτι ρούχα πριν επισκεφτεί έναν φίλο της στο Ένφιλντ το ίδιο βράδυ.

Όπως ανέφερε η αστυνομία, η δολοφονία έλαβε χώρα μόλις 450 μέτρα μακριά από το σπίτι της στο πάρκο. Αν και προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη, ωστόσο η μητροπολιτική αστυνομία απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες που είδαν ή άκουσαν κάτι σχετικό με την υπόθεση να μιλήσουν.

Σχετικές ειδήσεις