Θεσσαλονίκη: Αυτές είναι οι πρώτες κλήσεις του 2018 σε Άμεση Δράση, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ

Θεσσαλονίκη: Αυτές είναι οι πρώτες κλήσεις του 2018 σε Άμεση Δράση, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ

Η αλλαγή του χρόνου βρίσκει κάποιους από τους άντρες και τις γυναίκες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στις επάλξεις. Η καταγραφή των πρώτων κλήσεων του έτους που δέχονται η Άμεση Δράση, η Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αποτελεί παράδοση.

Το thestival.gr σας παρουσιάζει τις πρώτες κλήσεις που δέχτηκαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Θεσσαλονίκης στα πρώτα λεπτά του 2018.

Το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε την πρώτη κλήση του έτους στις 00:01. Η κλήση αφορούσε ενεργοποίηση συναγερμού σε κατάστημα ενδυμάτων, στην οδό Μπουμπουλίνας 17, στο Κορδελιό.

Η πρώτη κλήση που δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο νέο έτος έγινε στις 00:10 και αφορούσε φωτιά σε ξηρά χόρτα στην περιοχή του Ωραιοκάστρου. Δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες ξεκίνησαν άμεσα για το σημείο. Πέντε λεπτά μετά την αρχική κλήση το κέντρο επέμβασης της Πυροσβεστικής δέχτηκε νέα κλήση για ακύρωση της πρώτης, καθώς η φωτιά είχε σβήσει.

Η πρώτη κλήση του 2018 στο ΕΚΑΒ καταγράφηκε στις 00:02. Η κλήση έγινε από την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πανοράματος και αφορούσε άτομο το οποίο είχε λιποθυμικό επεισόδιο.