Θρίλερ με απαγωγή άνδρα στη Θεσσαλονίκη

Θρίλερ με απαγωγή άνδρα στη Θεσσαλονίκη

Συναγερμός για απαγωγή 31χρονο στη Θεσσαλονίκη – Δύο άτομα τον κρατούσαν όμηρο σε αποθήκη στη Σίνδο – Τι αποκάλυψε ο αδερφός του θύματος. 

Στη σύλληψη δύο Πακιστανών, ηλικίας 36 και 32 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται ότι είχαν απαγάγει 31χρονο ομοεθνή τους, προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο αδελφός του 31χρονου, ηλικίας 22 ετών, κατήγγειλε ότι μέλη εγκληματικής ομάδας κρατούσαν παράνομα, σε αποθήκη στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, τον αδερφό του και ότι τους έδωσε 3.000 ευρώ προκειμένου να τον απελευθερώσουν.
Έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση το μεσημέρι της Δευτέρας (01/01/2018), οι αστυνομικοί εντόπισαν την αποθήκη, απελευθέρωσαν τον 31χρονο και συνέλαβαν τους δράστες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, και τα δύο αδέρφια υπέστησαν σωματικές βλάβες από τους συλληφθέντες. Σε βάρος των συλληφθέντων, καθώς και δύο ομοεθνών συνεργατών τους, ηλικίας 29 και 31 ετών, σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για εγκληματική οργάνωση, αρπαγή, εκβίαση και απλή σωματική βλάβη.

Πηγή: Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων