ΕΛΛΑΔΑ

Χρήστος και Μαίρη: Η ιστορία αγάπης που κατέληξε σε τραγωδία

Χρήστος και Μαίρη: Η ιστορία αγάπης που κατέληξε σε τραγωδία

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας που μετέτρεψε τη χαρά του αρραβώνα σε ανείπωτη θλίψη

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς η ιστορία αγάπης δύο νέων παιδιών είχε τέτοιο τέλος. Από χθες όλη η Ελλάδα παρακολουθεί συγκλονισμένη την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου, ένα δρόμο καρμανιόλα που μόνο το 2017 έχασαν τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι.

Το δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι τις Τετάρτης, με το νεαρό ζευγάρι και την 45χρονη μητέρα της κοπέλας να βρίσκουν ακαριαίο θάνατο και τον πατέρα της κοπέλας να νοσηλεύεται βαρύτατα τραυματισμένος. Η 15χρονη αδερφή της Μαίρης τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά, αλλά είδε τη μητέρα και την αδερφή της χάνονται στα συντρίμμια.

Το αγαπημένο ζευγάρι που ετοιμαζόταν να παντρευτεί ήταν ο νεαρός Χρήστος Στεφανάκης από τη Χερσόνησο και η Μαρία Κωστίδη με καταγωγή από την Τήλο, οι οποίοι είχαν γνωριστεί στη σχολή όπου σπούδαζαν.

Όπως έγινε γνωστό, η 22χρονη κοπέλα έφυγε από το όμορφο νησί της Δωδεκανήσου για σπουδές στην Κρήτη, όπου και γνώρισε τον έρωτα της ζωής της, τον Χρήστο.

2

Μάλιστα, το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Χρήστος Στεφανάκης είχε πάει διακοπές με την αγαπημένη του στον τόπο καταγωγής της και την είχε ζητήσει σε γάμο από τους γονείς της.

Το ζευγάρι, που ήταν πλέον αρραβωνιασμένο, σκόπευε στο μέλλον να ενωθεί και με τα δεσμά του γάμου. Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια.

Η οικογένεια της Μαρίας είχε έρθει για τα Χριστούγεννα από την Τήλο στην Κρήτη προκειμένου να γνωρίσει την οικογένεια του Χρήστου.

3
Οι γονείς της 22χρονης Μαίρης - Η 45χρονη μητέρα της βρήκε τραγικό θάνατο στο μοιραίο τροχαίο

Την Τετάρτη, οι δύο οικογένειες πήγαν εκδρομή μέχρι τα Χανιά και το μεσημέρι πήραν το δρόμο της επιστροφής, μοιρασμένοι σε δύο αυτοκίνητα. Στο πρώτο βρίσκονταν οι γονείς του Χρήστου και στο δεύτερο το μελλόνυμφο ζευγάρι στις μπροστινές θέσεις και πίσω οι γονείς και η αδελφή της.

Δείτε ΕΔΩ το χρονικό της τραγωδίας

Πώς έγινε το μοιραίο

Το τροχαίο σημειώθηκε έπειτα από σύγκρουση δύο οχημάτων όταν το ένα εξ αυτών που κινούνταν από Ρέθυμνο προς Ηράκλειο, για άγνωστους λόγους, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, από αντίθετη κατεύθυνση.

Ο Χρήστος και η Μαίρη βρήκαν ακαριαίο θάνατο, μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου τους. Λίγα λεπτά αργότερα ξεψύχησε και η 45χρονη μητέρα της κοπέλας.

Σχετικές ειδήσεις