ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση σε ηλικιωμένη στη Σπάρτη: Της είπε τα κάλαντα και γύρισε για να τη ληστέψει (vid)

Επίθεση σε ηλικιωμένη στη Σπάρτη: Της είπε τα κάλαντα και γύρισε για να τη ληστέψει (vid)

Η επίθεση σε βάρος της 82χρονης, η οποία μόλις είχε επιστρέψει στο σπίτι της, από τρεις ανήλικους Ρομά έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Οι δράστες δεν δίστασαν να ρίξουν κάτω την άτυχη γυναίκα προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν από τα χέρια της την τσάντα που κρατούσε σφιχτά.

Αυτό όμως που σοκάρει περισσότερο, είναι η πληροφορία ότι ένας από τους ανήλικους δράστες, είχε επισκεφθεί την ηλικιωμένη για να της πει τα κάλαντα και μάλιστα εκείνη του είχε δώσει πέντε ευρώ.

Λίγες ημέρες μετά, επέστρεψε για να τη ληστέψει και να την τραυματίσει.

Οι σκηνές από την κάμερα που είχε τοποθετήσει ο γαμπρός της 82χρονης στο σπίτι, προκαλούν ανατριχίλα:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Υπενθυμίζεται ότι λίγα δευτερόλεπτα πριν, ο οδηγός ταξί την είχε αφήσει έξω από το σπίτι και μόλις αυτός απομακρύνθηκε οι ανήλικοι με περίσσιο θράσος, τράβηξαν την σιδερένια πόρτα της αυλής, μπήκαν μέσα, ακολούθησαν την ηλικιωμένη και ένας από αυτούς της τράβηξε με δύναμη την τσάντα με αποτέλεσμα να ρίξει την 82χρονη κάτω.

Η γυναίκα χρειάστηκε νοσοκομειακή περίθαλψη λόγο του χτυπήματος στο πρόσωπο από την πτώση.

Δύο από τους δράστες έχουν ήδη συλληφθεί και αναζητείται ο τρίτος.

Παράλληλα, η Αστυνομία συνέλαβε τέσσερις Έλληνες, δύο άντρες ηλικίας 33 και 36 ετών, αντίστοιχα και δύο γυναίκες ηλικίας 33 και 39 ετών, αντίστοιχα, γονείς των ανήλικων, για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, ενώ αναζητείται ακόμη μία 33χρονη Ελληνίδα, που επίσης κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Σχετικές ειδήσεις