Προσοχή! Κλείνουν δρόμοι στον Άλιμο – Πού και πότε

Προσοχή! Κλείνουν δρόμοι στον Άλιμο – Πού και πότε

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Άλιμο λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης δικτύου αποχέτευσης. 

 Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δήμο Αλίμου θα τεθούν σε ισχύ τις επόμενες ημέρες, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης δικτύου αποχέτευσης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την 06.00΄ ώρα της 6-1-2018 έως την 23.59΄ ώρα της 9-1-2018, ως εξής :

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας όλων των βαρέων οχημάτων (άνω των 3,5 τόνων) στη Λ. Ελευθερίας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αναπήρων Πολέμου έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Ποσειδώνος.

- Κατά την ανωτέρω διακοπή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, θα πραγματοποιείται με εκτροπή των βαρέων οχημάτων στη Λ. Αγ. Βαρβάρας - συνέχεια μέσω των οδών Αγ. Δημητρίου-δεξιά Καλαμακίου-αριστερά Λ. Ποσειδώνος.

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας όλων των λοιπών οχημάτων (έως 3,5 τόνους) στη Λ. Ελευθερίας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Εθνάρχου Μακαρίου έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Ποσειδώνος.

- Κατά την ανωτέρω διακοπή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, θα πραγματοποιείται με εκτροπή των οχημάτων δεξιά στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου-αριστερά οδός Ταξιαρχών- δεξιά οδός Καλαμακίου-αριστερά Λ. Ποσειδώνος.

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Γιάνναρου, από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Ποσειδώνος έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Ελευθερίας.

Μονοδρόμηση της οδού Ταξιαρχών, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Εθνάρχου Μακαρίου έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Ελευθερίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.