ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη: Εδώ βρέθηκε το πτώμα της 44χρονης μητέρας

Φρίκη: Εδώ βρέθηκε το πτώμα της 44χρονης μητέρας

Θρίλερ στην Αιτωλοακαρνανία – Ποιος και γιατί σκότωσε την άτυχη γυναίκα

Νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο της βρέθηκε η μητέρα από την Κατοχή Οινιάδων Αιτωλοακαρνανίας, δύο μέρες μετά την εξαφάνιση της.

Το άψυχο σώμα της άτυχης 44χρονης εντόπισε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου με σκύλο – ανιχνευτή, στην παραλία Φωτμού της λίμνης Τριχωνίδας στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

1

Το πτώμα φέρει εγκαύματα ενώ δίπλα σ’ αυτό βρέθηκε μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό.

Η άτυχη αγρότισσα που ήταν χήρα και είχε μεγαλώσει μόνη της τα παιδιά της, χάθηκε ανήμερα των Φώτων, Σάββατο 6 Δεκεμβρίου. Η 44χρονη μητέρα πριν εξαφανιστεί, φέρεται να είχε μία έντονη τηλεφωνική συνομιλία με τον σύντροφό της με τον οποίο χώρισε. Στον ίδιο άφησε να εννοηθεί η πρόθεση της να βάλει τέλος στη ζωή της, εάν επέμενε στο χωρισμό τους.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην σύντροφος της τις ώρες που η γυναίκα εξαφανίστηκε, φέρεται να είχε άλλοθι και να βρισκόταν σε άλλο σημείο.

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας και σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητήσει να γίνει άρση απορρήτου, για να μπορέσουν να εξετάσουν τις κλήσεις και τα μηνύματα. Ίσως έτσι, να οδηγηθούν σε κάποιο συμπέρασμα. Να βρουν δηλαδή με ποιον ή με ποιους μίλησε η 44χρονη, γιατί πήγε (αν πήγε μόνη της) στο συγκεκριμένο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ GALLERY TOY NEWSBOMB.GR

Διαβάστε επίσης:

Μεσολόγγι: Άγρια δολοφονημένη βρέθηκε η 44χρονη αγνοούμενη μητέρα

Ειρήνη Λαγούδη: Αυτή είναι η 44χρονη μητέρα που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο Αγρίνιο (pic)

Σχετικές ειδήσεις