ΕΛΛΑΔΑ

Αιτωλοακαρνανία: Θρήνος στην κηδεία της 44χρονης μητέρας

Αιτωλοακαρνανία: Θρήνος στην κηδεία της 44χρονης μητέρας

Το «τελευταίο αντίο» στην Ειρήνη Λαγούδη είπαν στον Ιερό Ναό, Αγίου Δημητρίου Κατοχής, συγγενείς και φίλοι της άτυχης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της.

Σε κλίμα πόνου και βαθιάς θλίψης οι συγχωριανοί της την συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία με τα ερωτηματικά να στροβιλίζουν στις σκέψεις τους.

Ο θάνατος της γυναίκας έχει συγκλονίσει την ευρύτερη περιοχή και όλους όσους την γνώριζαν. Μια δραστήρια κοπέλα, ένας άνθρωπος ζωντανός με όρεξη για ζωή, μια γυναίκα κοινωνική, πάντα χαμογελαστή και καλοσυνάτη.

aixmi3

Δολοφονία ή αυτοκτονία; Τι λέει ο ιατροδικαστής για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη

Το μεσημέρι της Τρίτης ολοκληρώθηκε και η νεκροψία - νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας. Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα η αιτία θανάτου της είναι απροσδιόριστη, ωστόσο τα περισσότερα στοιχεία συγκλίνουν στην εκδοχή της αυτοχειρίας, καθώς δεν εντοπίστηκαν χτυπήματα ή μώλωπες στο άψυχο σώμα της.

Από την πλευρά τους πάντως οι συγγενείς αποκλείουν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας και ζητούν πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών που έλαβαν χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ 44ΧΡΟΝΗΣ ΠΡΙΝ ΒΡΕΘΕΙ ΝΕΚΡΗ

Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν απόγευμα Σαββάτου (06/01/2018) όταν η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της στην παραλία Φωτμού, στις όχθες της Τριχωνίδας.

Από τις πρώτες ενδείξεις της ιατροδικαστικής εξέτασης, η Ειρήνη Λαγούδη φαίνεται πως εισέπνευσε μεγάλες ποσότητες δηλητηριωδών αερίων (αιθάλη) που προήλθαν από την καύση πετρελαίου. Υπενθυμίζεται πως στο όχημά της, βρέθηκε και ένα μπιτόνι με πετρέλαιο.

Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένετα να ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Πηγή φωτογραφιών: aixmi-news.gr

Σχετικές ειδήσεις