Σφοδρή επίθεση Τσοχατζόπουλου κατά Πολάκη

Σφοδρή επίθεση Τσοχατζόπουλου κατά Πολάκη

Έντονα αντέδρασε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας στην είδηση της αναβολής της εκδίκασης της αγωγής που έχει καταθέσει η Βίκυ Σταμάτη σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι η Βίκυ Σταμάτη διεκδικεί αποζημίωση ενός εκατομμυρίου ευρώ, με αφορμή συκοφαντική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη σε βάρος της.

Διαβάστε ΕΔΩ την εν λόγω ανάρτηση

Η συζήτηση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τον Απρίλιο του 2019. Σήμερα Τετάρτη (10/01), ο Άκης Τσοχατζόπουλος με δήλωσή του χαρακτηρίζει «άναδρο, χυδαίο υβριστή  και λασπολόγο» τον αναπληρωτή υπουργό.

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του Άκη Τσοχατζόπουλου:

«Όχι αναβολές, όχι διαφυγή, όχι αποδράσεις.

"Ο άνανδρος, χυδαίος υβριστής και λασπολόγος, Υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ  κύριος Πολλάκης, πέτυχε χτες την αναβολή της συζήτησης της αγωγής εναντίον του, από τη σύζυγό  μου Βασιλική Τσοχατζοπούλου, την οποία τσαλαπάτησε και διαπόμπευσε με πρόσφατες δηλώσεις του στην επικοινωνιακή αγορά των media, που μοναδικό σκοπό είχαν να πλήξουν την τιμή και την υπόληψη της , ως συζύγου μου και μάνας του ανήλικου παιδιού μας.

Δεν πέτυχε όμως, ούτε να διαφύγει , ούτε να αποδράσει. Προσωρινά μόνο. Τέτοιες ακραία παράνομες συνταγματικά συμπεριφορές, που εκδηλώνονται με τη θεσμική ιδιότητα αυτού που λασπολογεί και υβρίζει – ειδικά όταν είναι Υπουργός- , υπονομεύουν τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και την ίδια την κοινωνία και τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη".

Άκης Τσοχατζόπουλος

Αθήνα,10/1/2018»