ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος: Έφυγε από τη ζωή στα 33 του ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος

Θρήνος: Έφυγε από τη ζωή στα 33 του ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος

Ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών...

Στο πένθος έχει βυθιστεί από την Δευτέρα ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας, καθώς έφυγε από την ζωή το τρίτο μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος από τον Καρδαμά σε ηλικία μόλις 33 χρόνων.

Ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος ήταν αγωνιστής και πάλεψε σκληρά τα τελευταία χρόνια με την αρρώστια του αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Στην σχετική ανακοίνωσή του ο Κυνηγετικός Σύλλογος αναφέρει ότι αποχαιρέτησε ένα μέλος, έναν υπέρμαχο του Συλλόγου, έναν αγωνιστή, έναν φίλο, ένα καλό παιδί.

3

Άκρως συγκινητική η ανακοίνωση που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και την υπογράφει ο πρόεδρος κ. Κώστας Μουσάς.

«Αποχαιρετήσαμε τον Γιώργο Θεοδωρόπουλο, έναν νέο, που έδωσε μεγάλη μάχη και τα έδωσε όλα, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να ευχαριστηθεί όλες τις χαρές της ζωής. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας, πενθεί, γιατί έχασε ένα φίλο και έναν άνθρωπο, που παρ’ όλα τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, ήταν καθημερινά εκεί, να δίνει ένα χέρι βοηθείας σε ότι μπορούσε και πέρναγε από τα χέρια του. Φίλε Γιώργο, καλό ταξίδι, δυστυχώς ήρθε η ώρα να ξεκουραστείς εσύ και το κορμί σου από όλα όσα πέρασες τελευταία. Δεν θα πω, ο Θεός να σε συγχωρέσει, γιατί σίγουρα δεν είχες βλάψει κανέναν, θα πω όμως, ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει, γιατί πέρασες πολλά φίλε μου. Αντίο, καλό ταξίδι και καλή αντάμωση φίλε……».

Ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και αδελφός της γνωστής δικηγόρου της Αμαλιάδας Ειρήνης Θεοδωροπούλου.

Πηγή: patrisnews.com

Σχετικές ειδήσεις