ΕΛΛΑΔΑ

ΤΩΡΑ: Κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας – Ποιες περιοχές να αποφύγετε

ΤΩΡΑ: Κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας – Ποιες περιοχές να αποφύγετε

Δραματική είναι η κατάσταση για τους οδηγούς που κινούνται σήμερα στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Καθυστερήσεις σε όλες τις κεντρικές λεωφόρους – Οπλιστείτε με υπομονή

Η απεργία σε Μετρό και τραμ ανάγκασε πολλούς οδηγούς να πάρουν τα αυτοκίνητά τους, με αποτέλεσμα από το πρωί η κατάσταση να γίνει ανυπόφορη…

Στις κεντρικές λεωφόρους επικρατεί το αδιαχώρητο, ενώ και στους βασικές οδικές αρτηρίες των περιοχών της Αθήνας τα πράγματα είναι… τραγικά!

Τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται στον Κηφισό. Στο ρεύμα προς Αθήνα η ουρά ξεκινάει από τη Μεταμόρφωση και μέχρι το Αιγάλεω τα οχήματα πηγαίνουν σημειωτόν. Στην άνοδο το μποτιλιάρισμα ξεκινάει από το Μοσχάτο και μέχρι τα ΚΤΕΛ απαιτείται μεγάλη υπομονή.

Απέραντο πάρκινγκ θυμίζουν τα δύο ρεύματα της Κηφισίας. Στην κάθοδο τα προβλήματα ξεκινούν από το Μαρούσι και μέχρι την αμερικανική πρεσβεία η κατάσταση είναι δραματική. Ανάλογη εικόνα και στην άνοδο, με την ουρά να ξεκινάει στο Χίλτον και να φτάνει μέχρι τα Σίδερα Χαλανδρίου.

Υπομονή απαιτείται και σε Μεσογείων, Κατεχάκη, Βασ. Σοφίας, Βασ. Κωνσταντίνου, Πανεπιστημίου, Πατησίων, Ιερά οδό, λεωφόρο Αθηνών, Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Σε γενικές γραμμές, όσοι θέλετε να κινηθείτε στους δρόμους της Αθήνας λάβετε υπόψιν ότι παντού υπάρχουν καθυστερήσεις.

Σχετικές ειδήσεις