ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και προκάλεσε σοβαρό τροχαίο - 4 τραυματίες (pics)

Λαμία: Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και προκάλεσε σοβαρό τροχαίο - 4 τραυματίες (pics)

Σοβαρό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (12/1) στο δρόμο για Μοσχοχώρι κοντά στην «Ιόλη».

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα, έγινε λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα, έξω από Λαμία, στο δρόμο προς Μοσχοχώρι, λίγο πριν το εργοστάσιο «Ιόλη».

Ο οδηγός του ασημί οχήματος που κινούταν προς Λαμία, έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα.

Αρχικά συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με όχημα που οδηγούσε νεαρός από το Μοσχοχώρι, και στη συνέχεια σε έτερο όχημα που ακολουθούσε το οποίο μετά τη δυνατή σύγκρουση βγήκε εκτός δρόμου.

Στο τρίτο όχημα που έπαθε και τη μεγαλύτερη ζημιά, ήταν ένας κάτοικος της Ηράκλειας με τον 16χρονο γιο του, οι οποίοι τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας, ευτυχώς χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους.

Στο νοσοκομείο επίσης διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ελαφρά τραυματισμένοι, ο οδηγός και ο συνοδηγός του πρώτου οχήματος. Ο νεαρός οδηγός του δεύτερου οχήματος δεν τραυματίστηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την ώρα έβρεχε και το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό, ωστόσο η αιτία φαίνεται να είναι άλλη, καθώς σύμφωνα με τα όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και προκάλεσε το σοβαρό τροχαίο, φέρεται να ήταν μεθυσμένος.

«Αφού δεν σκότωσε τους ανθρώπους που πήγαιναν στα σπίτια τους πάλι καλά....», σχολίασε ένας από τους οδηγούς που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο συμβάν.

Η Τροχαία Λαμίας έχει αναλάβει την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το τροχαίο στην gallery του άρθρου.

Σχετικές ειδήσεις