ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρία φρίκης στο Βόλο: «Με βίαζε και με χτυπούσε για χρόνια – Έδερνε και την κόρη μας»

Μαρτυρία φρίκης στο Βόλο: «Με βίαζε και με χτυπούσε για χρόνια – Έδερνε και την κόρη μας»

Σοκάρουν τα όσα αποκάλυψε στο δικαστήριο η 35χρονη γυναίκα – Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του συζύγου της – Τη βίαζε και τη χτυπούσε – Έδερνε και την 15χρονη κόρη τους

Έναν αληθινό εφιάλτη ζούσε μία 35χρονη στο Βόλο, στα χέρια του συζύγου της. Η γυναίκα με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο την απίστευτη κακοποίηση που υφίστατο από τον βίαιο σύζυγό της, ο οποίος τη βίαζε επανειλημμένα και της προκαλούσε σωματικές βλάβες. Η 35χρονη βρήκε το κουράγιο να φύγει από το σπίτι στο Βόλο μαζί με τα δύο παιδιά της και να καταγγείλει στις Αρχές τον άνδρα της.

Σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλε το 2016 σε βάρος του 45χρονου συζύγου της, εκείνος την κακοποιούσε σεξουαλικά και χτυπούσε την 15χρονη κόρη τους. Εναντίον του κατηγορούμενου είχε ασκηθεί δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, πρόκληση σωματικών βλαβών και ενδοοικογενειακή βία.

Στο δικαστήριο κατέθεσαν δύο φίλες της 35χρονης, οι οποίες επιβεβαίωσαν το μαρτύριο που βίωνε ζώντας καθημερινά με τον φόβο και τον πανικό για την ίδια και τα παιδιά της, αναφέρει το Lamiareport.gr.

Ο 45χρονος, που φέρεται να απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει, αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες. Όμως, τελικά επικαλέστηκε ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση 12 ετών χωρίς να δώσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση κι έτσι κρατείται για να οδηγηθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα όπου θα εκτίσει την ποινή.

Σχετικές ειδήσεις