ΕΛΛΑΔΑ

Τζίμης Πανούσης: Το συγκινητικό μήνυμα των συνεργατών του

Τζίμης Πανούσης: Το συγκινητικό μήνυμα των συνεργατών του

Μετά την ανακοπή καρδιάς που είχε υποστεί ο Τζίμης Πανούσης στη σκηνή στις αρχές Δεκεμβρίου, είχε προγραμματίσει να επιστρέψει σε αυτή και να συνεχίσει τις εμφανίσεις του τον ερχόμενο Μάρτιο.

Όμως, δεν πρόλαβε καθώς η καρδιά του δεν άντεξε και υπέστη χθες, νέα ανακοπή, η οποία του κόστισε τη ζωή.

Οι τελευταίοι του συνεργάτες, με μια ανάρτησή τους στο Facebook, προσπάθησαν να αποχαιρετήσουν με τον τρόπο τους τον «Τζιμάκο», δείχνοντας με λίγες λέξεις, πόσο δύσκολο είναι να το κάνουν αυτό, με λόγια...

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Δεκεμβρίου ο Τζίμης Πανούσης είχε καταρρεύσει επί σκηνής λόγω καρδιακού επεισοδίου και είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Τότε είχε γίνει γνωστό πως υπέστη κρίση κολπικής μαρμαργής. Μετά από αρκετές μέρες νοσηλείας και στενής παρακολούθησης, είχε επιστρέψει στο σπίτι του.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (13/01) ο Τζίμης Πανούσης υπέστη καρδιακή ανακοπή και μεταφέρθηκε εκ νέου στο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Συγκινητικά ήταν όσα εκτυλίχθηκαν στο μαγαζί τον περασμένο Δεκέμβριο, την ώρα που ο Τζιμης Πανούσης μεταφέρονταν με φορείο στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο γνωστός καλλιτέχνης ήταν ξαπλωμένος στο φορείο, ενώ κόσμος δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να τον χειροκροτεί, μέχρι να βγει έξω.

Σχετικές ειδήσεις