Εργασίες συντήρησης από σήμερα (17/1) στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης από σήμερα (17/1) στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Τετάρτη (17/1) ως και την Παρασκευή από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες θα γίνουν από τον ισόπεδο κόμβο με την Εθνική Οδό Αθήνας- Θεσσαλονίκης (Ε.Ο.1) ως τον ισόπεδο κόμβο με την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Αεροδρομίου «Μακεδονία» (Κ13).

Ειδικότερα θα γίνουν διαγραμμίσεις στο παράπλευρο συνδετήριο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ9 (Τούμπας) ως και την έξοδο προς τον οικισμό του Αγίου Παύλου με κατεύθυνση δυτικά καθώς και μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ7 (Επταπυργίου) και των συνδετηρίων κλάδων αυτού προς και τις δύο κατευθύνσεις.

Διαγραμμίσεις θα γίνουν και στο κύριο οδικό τμήμα και στο παράπλευρο συνδετήριο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ8 (Τριανδρίας) και του ανισόπεδου κόμβου Κ9 (Τούμπας), καθώς και στο οδικό τμήμα μήκους 400 μέτρων πριν από τον ανισόπεδο κόμβο Κ11 (Πυλαίας) μέχρι και 100 μέτρα μετά από αυτόν, με κατεύθυνση ανατολικά.

Στο μεταξύ, από την ερχόμενη Παρασκευή ως και την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης επί της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Έδεσσας ως τα όρια του Ν. Πέλλας, στο τμήμα από τον κόμβο Δενδροποτάμου- Χαλκηδόνας ως τα όρια του Ν.Πέλλας.

Αναλυτικότερα, θα γίνουν εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας στην Ε.Ο. 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, στο οδικό τμήμα αερογέφυρας Μοναστηρίου (περιοχή «Μυτιληνάκια») και στις δύο κατευθύνσεις επί της νησίδας της οδού.