ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Λαγούδη: Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας – Θρίλερ με το κινητό της

Ειρήνη Λαγούδη: Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας – Θρίλερ με το κινητό της

Βολές εναντίον όλων όσων κάνουν λόγο για αυτοκτονία της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη από την Κατόχη Αιτωλοακαρνανίας, εξαπολύει ο αδερφός της ο οποίος επιμένει ότι η μητέρα τριών παιδιών δολοφονήθηκε.

«Κάποιοι προσπαθούν να συγκαλύψουν τη δολοφονία της και να την εμφανίσουν ως αυτοκτονία, παραπλανώντας τον κόσμο. Είναι ντροπή και αίσχος του» δήλωσε εξοργισμένος, ο αδερφός της άτυχης γυναίκας Γιώργος Λαγούδης ο οποίος έχει δημιουργήσει και σελίδα στο Facebook «Δικαίωση για την Ειρήνη Λαγούδη».

Το κινητό

Το κινητό της 44χρονης το οποίο θα έδινε σημαντικά στοιχεία και θα απαντούσε σε ερωτηματικά που βασανίζουν την οικογένεια εξακολουθεί να παραμένει άφαντο και μάλιστα εξετάζεται το ενδεχόμενο να διαταχθεί έρευνα από δύτες μέσα στη λίμνη σε μία προσπάθεια να εντοπιστεί.

Ο δικηγόρος της οικογένειας για το περιβόητο βίντεο στο βενζινάδικο

Αναφορικά με το βίντεο-ντοκουμέντο το οποίο δείχνει την Ειρήνη Λαγούδη την ημέρα που εξαφανίστηκε να σταματά σε βενζινάδικο και να γεμίζει ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό, ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής ανέφερε « Ας υποθέσουμε ότι εθεάθη και είναι πραγματικά αυτό το βίντεο, η εκδοχή θα ήταν το περιεχόμενο του μπιτονιού να περιείχε νερό, καθώς η Ειρήνη έπαιρνε μπιτόνια με νερό και πήγαινε στο Κοιμητήριο όπου έπλενε το μνήμα του άνδρα της» είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε ακόμη «Το σύνηθες είναι ο αυτόχειρας να επιλέγει ακαριαίο θάνατο, είτε καταναλώνοντας δηλητήριο είτε καταναλώνοντας δηλητήριο είτε κάνοντας άλμα στο κενό. Δεν επιλέγει όμως ένα αργό και μαρτυρικό θάνατο όπως να καεί ζωντανός».

Με μεγάλη αγωνία αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα δείξουν αν η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη είχε πλήρη συνείδηση την ώρα της πυρκαγιάς ή αν κάποιος της είχε δώσει ουσίες με σκοπό να της προκαλέσει καταστολή.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Σχετικές ειδήσεις