Επιστρέφει στην Κρήτη η σορός της Εστίας Ζαφειράκη

Επιστρέφει στην Κρήτη η σορός της Εστίας Ζαφειράκη

Στην Κρήτη επιστρέφει η σορός της εικαστικού, Εστίας Ζαφειράκη που εντοπίστηκε νεκρή σε προχωρημένη σήψη μέσα στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, από την πρώτη ημέρα της είδησης του θανάτου της άτυχης εικαστικού, η οικογένειά της είχε ξεκινήσει εκστρατεία προκειμένου να μαζευτούν χρήματα ώστε η σορός της άτυχης γυναίκας να επιστρέψει στο Ρέθυμνο για να ταφεί.

Με ανακοίνωσή της η οικογένειας της γνωστού εικαστικού ανέφερε πως συγκεντρώθηκαν τα χρήματα και αναμένεται να ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής για την Εστία.

Την ανακοίνωση εξέδωσε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook η Ρούλα Ζαφειράκη η οποία ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν στην συγκέντρωση χρημάτων αλλά και όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στο βαρύτατο πένθος της οικογένειας.

Η ανακοίνωση της οικογένεια:

«Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε

ότι έχουν μαζευτεί τα χρήματα, για το ταξίδι της επιστροφής της σορού της Εστίας μας από την Νέα Υόρκη στο Ρέθυμνο και να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό.

Σας ευχαριστούμε για τα συλλυπητήρια μηνύματα και τη συμπαράσταση στο βαρύτατο πένθος μας για τον πρόωρο και άδικο χαμό της.

Η Εστία σε όλη της τη ζωή έδωσε γενναιόδωρα και πηγαία, αγνή και ειλικρινή αγάπη, την οποία της ανταποδίδετε στο μέγιστο βαθμό.

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

Με εκτίμηση

Η μητέρα:

Ελένη Ζαφειράκη

Οι αδερφές:

Μαρία, Αργυρώ και Γεωργία»