ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Ζάκυνθο – Αυτοί είναι ο πατέρας και ο γιος που σκοτώθηκαν σε εργατικό δυστύχημα

Τραγωδία στη Ζάκυνθο – Αυτοί είναι ο πατέρας και ο γιος που σκοτώθηκαν σε εργατικό δυστύχημα

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου από τον τραγικό θάνατο που βρήκαν πατέρας και γιος σε εργατικό δυστύχημα.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/01/2018), όταν, όπως αναφέρει το imerazante.gr, ο 31χρονος Νικόλαος Μαρούδας και ο 60χρονος πατέρας του Αναστάσιος Μαρούδας εκτελούσαν εργασίες στην υπό ανέγερση επιχείρησή τους στην περιοχή των Αλυκών.

Οι δύο άνδρες κατά τη διάρκεια των εργασιών φαίνεται πως πατούσαν πάνω σε ένα ξύλο, το οποίο υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσουν στο κενό από ύψος 5 – 6 μέτρων. Δυστυχώς κατά την πτώση, κατέληξαν μέσα σε τσιμεντένιο φρεάτιο το οποίο προοριζόταν για την τοποθέτηση ανελκυστήρα.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος – μητέρα, η οποία ήταν εκείνη που μετά από λίγες ώρες τους αναζήτησε και προσερχόμενη στην οικοδομή τους βρήκε αναίσθητους.

Η άτυχη μητέρα κάλεσε σε βοήθεια, με τους γείτονες να καταφθάνουν στο σημείο και να ειδοποιούν την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Οι άτυχοι άνδρες, πατέρας και γιος μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Για τα αίτια της τραγωδίας διενεργείται προανάκριση.

Δείτε εικόνες στη gallery του Newsbomb.gr