ΕΛΛΑΔΑ

Μαρία Ιατρού: Νέα στοιχεία για το θάνατο - μυστήριο της πολύτεκνης μητέρας (pics)

Μαρία Ιατρού: Νέα στοιχεία για το θάνατο - μυστήριο της πολύτεκνης μητέρας (pics)

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζει να απασχολεί την κοινή γνώμη η μυστηριώδης υπόθεση θανάτου της πολύτεκνης μητέρας από το Λουτράκι, Μαίρης Ιατρού, το αυτοκίνητο της οποίας βρέθηκε τον Απρίλιο στο βυθό του Αμβρακικού και το πτώμα της στη θέση του οδηγού.

Νέα στοιχεία που αναφέρουν την εμπλοκή δεύτερου οχήματος στο δρόμο όπου κινούνταν με το αυτοκίνητό της η άτυχη 36χρονη, προκαλούν αναστάτωση στην οικογένειά της που από την πρώτη στιγμή θεωρεί πως το ατύχημα... ήταν δολοφονία.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο πραγματογνώμονας Γιάννης Ρούσσης τον οποίο είχε ορίσει η οικογένεια και έχει εξετάσει το όχημα « Μπορούμε να εντοπίσουμε στο αριστερό σημείο του Ι.Χ ότι υπάρχει ένα χτύπημα που δεν δικαιολογεί τη μετέπειτα κίνηση του οχήματος.

Και όχι μόνο μετακινήθηκε το φτερό αλλά και το καπό του αυτοκινήτου». Και πρόσθεσε « Προφανώς ένα όχημα έκλεισε το δρόμο της οδηγού, είχε εμπλοκή και εξετράπη το όχημα δεξιά. Το αυτοκίνητο ήρθε σε επαφή με άλλο, άνοιξε το καπό, με αποτέλεσμα η οδηγός ενδεχομένως να φοβήθηκε, έκανε ελιγμό δεξιά χτύπησε στις πέτρες και έπεσε στη θάλασσα της Αμφιλοχίας».

Πηγή: εφημερίδα Espresso και e-maistros.gr

Σχετικές ειδήσεις