ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Δεν έχει τέλος το θρίλερ με την εξαφάνιση γυναίκας – Τι υποστηρίζει η οικογένειά της (pic)

Κρήτη: Δεν έχει τέλος το θρίλερ με την εξαφάνιση γυναίκας – Τι υποστηρίζει η οικογένειά της (pic)

Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες για τον εντοπισμό της 85χρονης στην περιοχή Πιλαλήματα Σητείας παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Η αγωνία κορυφώνεται καθώς η ηλικιωμένη παραμένει άφαντη. Τη φωτογραφία της αγνοούμενης ανήρτησαν οι οικείοι της στο Facebook σε μια προσπάθεια να βοηθηθούν οι έρευνες.

Είναι χαρακτηριστική και η ανάρτηση από την εγγονή της στο Facebook Μαίρη Ανδρουλάκη.

"Όποιος την δει ας το αναφέρει λέγεται Ειρήνη Ρουσακη, έχει εξαφανιστεί!!

Έχει αλτσχαιμερ και είναι η γιαγιά μου..!!!"

Οι έρευνες γίνονται από την Αστυνομία, τους διασώστες ,τους πυροσβέστες και τους Σαμαρείτες, καθώς έχουν κινητοποιηθεί όλες οι αρμόδιες αρχές για την εύρεσή της και γίνονται με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της ΕΔΕΑΚ κ.Δασκαλάκης οι έρευνες απέβησαν άκαρπες και συνεχίζονται με ομάδες και δυνάμεις που ανανεώθηκαν. Στις δυνάμεις προστέθηκαν πλέον οι εθελοντές Σαμαρείτες από την Ιεράπετρα, η ομάδα διάσωσης Ιεράπετρας και η ομάδα διάσωσης Αγ.Νικολάου με επικεφαλής τον Δημήτρη Κουλουβουσίδη.

Την Πέμπτη (25/1) οι έρευνες επικεντρώθηκαν στα Περβολάκια όπου πολίτες αναφέρουν ότι είδαν μια γυναίκα που της έμοιαζε, αλλά δεν επρόκειτο όπως αποδείχθηκε για την ηλικιωμένη.

Η ηλικιωμένη, με το παρατσούκλι «Μερακλίνα» έμενε μόνη της στα Πιλαλήματα, έχει Αλτσχάιμερ και καρδιολογικά προβλήματα και τα τελευταία χρόνια συνήθιζε να φεύγει από το σπίτι της. Την τελευταία φορά που έκανε ωτοστόπ και έφυγε από το σπίτι της βρέθηκε σε ένα άλλο χωριό, στη Μαρωνιά Σητείας.

Πηγή: neakriti.gr

Σχετικές ειδήσεις