ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Συγκλονίζει η οικογένεια με τα 9 παιδιά που ζει στο δρόμο – Εικόνες σοκ

Κρήτη: Συγκλονίζει η οικογένεια με τα 9 παιδιά που ζει στο δρόμο – Εικόνες σοκ

Η κραυγή αγωνίας της μητέρας: «Παλεύουμε καθημερινά με τη φτώχεια μας»

Στο δρόμο αγωνιά ότι θα μείνει και πάλι οικογένεια με εννέα παιδιά στην περιοχή του Λάκκου (πρώην Υγειονομικό) στο Ηράκλειο, Κρήτης.

Η οικογένεια έως πέρυσι έμενε σε ένα παράπηγμα στην οδό Γεωργίου Ρωμανού, μια ανάσα από το Πολιτιστικό Κέντρο. Το παράπηγμα αυτό όμως το γκρέμισε ο Δήμος για να γίνει διάνοιξη του δρόμου, χωρίς να βρει άλλη στέγη για τη μάνα, τον πατέρα και τα 9 παιδιά τους, που βρέθηκαν στο δρόμο.

Μέσα στην απόγνωσή της, η οικογένεια βρήκε και «τρύπωσε»- λίγο πριν χειμωνιάσει για τα καλά, σχεδόν πριν τέσσερις μήνες δηλαδή - σε ένα άλλο εγκαταλελειμμένο σπίτι στην οδό Γιαννίκου, χωρίς όμως την έγκριση του ιδιοκτήτη. Όταν εκείνος το έμαθε, θέλησε να τους κάνει έξωση. Ωστόσο, βλέποντας την κατάσταση της οικογένειας, τους έδωσε προθεσμία να ξεχειμωνιάσουν στο σπίτι που του ανήκει. Μετά όμως θα πρέπει να φύγουν. Έτσι, αν δε βρεθεί χώρος, μάνα, πατέρας και τα 9 παιδιά, ηλικίας 6 ετών το μικρότερο και 21 ετών το μεγαλύτερο, θα βρεθούν και πάλι να γυρίζουν και να κοιμούνται στο δρόμο.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr τις τραγικές εικόνες

Δείτε περισσότερα στο Neakriti.gr