ΕΛΛΑΔΑ

Αγνώριστος ο Κώστας Πάσσαρης – Θέλει να μονάσει στο Άγιο Όρος (pics)

Αγνώριστος ο Κώστας Πάσσαρης – Θέλει να μονάσει στο Άγιο Όρος (pics)

Μια άλλη εικόνα διαφορετική από αυτή που τον είχε συνηθίσει ο κόσμος παρουσιάζει ο ισοβίτης Κώστας Πάσσαρης ο οποίος εδώ και 17 χρόνια εκτίει την ποινή του στις φυλακές της Ρουμανίας.

Εμφανώς αδυνατισμένος ο Κώστας Πάσσαρης φέρεται να έχει ζητήσει να γίνει μοναχός στο Άγιος Όρος.

Φωτογραφίες που παρουσίασε το δελτίο του ΑΝΤ1 δείχνουν τον ισοβίτη να βρίσκεται δίπλα σε έναν ιερέα, ενώ σε κάποια άλλη εμφανίζεται να εξομολογείται. Πρόσφατα μάλιστα έκανε και μνημόσυνο για τους τέσσερις άνδρες που δολοφόνησε. Υπενθυμίζεται ότι το 2001 ο Πάσσαρης κατάφερε να αποδράσει δολοφονωντας δύο αστυνομικούς.

Σε δηλώσεις του στο δελτίο του σταθμού ο πατέρας Γερβάσιος Ραπτόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε για τον Πάσαρη «Κάθε βράδυ, με το κομποσκοίνι στα χέρια κάνει εκατό εδαφιαίες μετάνοιες για κάθε σκοτωμένο του. Παρακάλεσε μάλιστα να κάνουμε κι ένα μνημόσυνο. Και το κάναμε, και εγώ λειτουργός. Τώρα είναι ένας τέλειος Χριστιανός».

Σύμφωνα με το τηλροπτικό ρεπορτάζ, ο Κώστας Πάσσαρης προσπαθεί να διώξει από πάνω του τον τίτλο ενός από τους πλέον σκληρούς κακοποιούς στα ελληνικά αστυνομικά χρονικά, διαβάζοντας ποίηση, γράφοντας και κάνοντας γυμναστική.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Πηγή: Αnt1