ΕΛΛΑΔΑ

Συλλαλητήριο Αθήνα: Από κάθε γωνιά της Ελλάδας πούλμαν στο Σύνταγμα

Συλλαλητήριο Αθήνα: Από κάθε γωνιά της Ελλάδας πούλμαν στο Σύνταγμα

Συλλαλητήριο Αθήνα για τη Μακεδονία: Μεγάλη αναμένεται η προσέλευση στο συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία, αφού έχουν ναυλωθεί λεωφορεία από όλη τη χώρα, με πρωτοβουλία φορέων, συλλόγων, ενοριών κ.ά.

Ο αριθμός των πούλμαν που αναμένεται να καταφθάσουν στην πρωτεύουσα για τον σκοπό αυτό αγγίζει τα 2.000, σύμφωνα με τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής του συλλαλητηρίου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ύστερα από απόφαση της διοίκησης, το ΚΤΕΛ Ζακύνθου προσφέρει έκπτωση 30% σε όποιον θελήσει να ταξιδέψει στην Αθήνα, παρέχοντας την ίδια έκπτωση για την επιστροφή στη Ζάκυνθο.

«Δεν θα μπορούσαμε να μη δείξουμε κοινωνική ευθύνη και τούτη τη φορά», δήλωσε ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Διονύσης Κακολύρης. Ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος ανέφερε (ΘΕΜΑ 104,6) ότι δεν έβρισκε η μητρόπολη τρόπο να μετακινήσει κόσμο στην πλατεία Συντάγματος, αφού ήδη έχουν ναυλωθεί όλα τα διαθέσιμα λεωφορεία.

Σε ετοιμότητα θα βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. για τον φόβο επεισοδίων. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει δημιουργηθεί φραγμός προκειμένου να μην έρθουν σε επαφή διαδηλωτές που θα μετάσχουν στο συλλαλητήριο και ενδεχομένως να πυροδοτήσουν εντάσεις.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για το συλλαλητήριο στην Αθήνα για τη Μακεδονία

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Σχετικές ειδήσεις