Συλλαλητήριο: Σάλος! Η καρδιά της Ελλάδας χτυπά στο Σύνταγμα και στην ΕΡΤ παίζουν το «Αλάτι της Γης»

Συλλαλητήριο: Σάλος! Η καρδιά της Ελλάδας χτυπά στο Σύνταγμα και στην ΕΡΤ παίζουν το «Αλάτι της Γης»

Συλλαλητήριο Αθήνα | Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Έξαλλοι είναι οι τηλεθεατές με τη στάση της δημόσιας τηλεόρασης, αφού μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει τροποποιήσει το πρόγραμμά της - Η ΕΡΤ παίζει το αλάτι της γης με τραγούδια -  Η καρδιά της Μακεδονίας «χτυπά» στην Αθήνα - Σε εξέλιξη το μεγάλο συλλαλήτηριο στο Σύνταγμα - Το Newsbomb.gr μέσα από το LIVE BLOG μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις

Απίστευτο κι όμως ελληνικό. Η δημόσια τηλεόραση, όπως ακριβώς έκανε και στο συλλαλητήριο της Θεσσαλινίκης δεν έκρινε σκόπιμο μέχρι τις 14:00 να μεταδώσει σκηνές από το συλλαλητήριο. 

Παρά το γεγονός ότι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες συγκεντρώνονται στην πλατεία Συντάγματος, στην ΕΡΤ δείχνουν την εκπομπή το Αλάτι της Γης.

Όπως καταλαβαίνετε, αυτό έχει προκαλέσει την οργή των διαδηλωτών αλλά και των τηλεθεατών.

Ας περιμένουμε.

Ίσως κάποια στιγμή να κόψει πρόγραμμα, έστω και για 5 λεπτά. 

Το Newsbomb.gr στην καρδιά των γεγονότων - Όλη η Ελλάδα μια αγκαλιά στο Σύνταγμα - «Αστακός» το κέντρο της Αθήνας, καθώς περίπου 19.000 αστυνομικοί αναμένεται να στήσουν ένα πλέγμα προστασίας, ώστε να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια στο μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR 

Ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στην πρωτεύουσα διαδηλωτές με μισθωμένα πούλμαν, αυτοκίνητα, τρένα και πλοία από όλες τις πλευρές της Ελλάδας. Η συμμετοχή του κόσμου στο μεγάλο συλλαλητήριο για το ζήτημα ονομασίας των Σκοπίων αναμένεται όπως εκτιμούν οι διοργανωτές να είναι μεγαλύτερη από αυτή στη Θεσσαλονίκη.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 

 

Έτσι, μέσα στις επόμενες ώρες η πόλη αναμένεται να κατακλυστεί από μεγάλο όγκο διαδηλωτών που κρατώντας γαλανόλευκες σημαίες θα «αγκαλιάσουν» το Σύνταγμα για να βροντοφωνάξουν ότι «η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 

Όπως και στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, έτσι και αυτή την Κυριακή το Newsbomb.gr με αίσθημα ευθύνης μεταδίδει LIVE, λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις

 

 

LIVE BLOG: Το συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ