ΕΛΛΑΔΑ

Συλλαλητήριο: Όλοι οι Έλληνες μονιασμένοι για τη Μακεδονία μας

Συλλαλητήριο: Όλοι οι Έλληνες μονιασμένοι για τη Μακεδονία μας

Συλλαλητήριο Αθήνα: Όλοι οι Έλληνες μια γροθιά για τη Μακεδονία μας

Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ - ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ Η 4Η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 - Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ

Η σημερινή μέρα θα μείνει στην ιστορία. Την 4η Φεβρουαρίου θα τη θυμόμαστε ως τη μέρα που εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες μόνιασαν για να στείλουν ηχηρό μήνυμα για τη Μακεδονία.

Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ήρθαν από κάθε περιοχή της Ελλάδας, από κάθε μεριά του πλανήτη. Από τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Μεγάλη Βρετανία, από την Αμερική, ακόμα και από τη μακρινή Αυστραλία. Ήρθαν στην Αθήνα για να φωνάξουν ότι η Μακεδονία μας δεν χαρίζεται, η ελληνικότητά της δεν αμφισβητείται.

Οι διαδηλωτές κατέκλυσαν όλο το κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας. Πλατεία Συντάγματος, λεωφόρος Αμαλίας, Βασ. Σοφίας, Βασ. Γεωργίου, Ακαδημίας, Συγγρού, Ερμού… όλες οι κεντρικές λεωφόροι «ντυμένες» στα γαλανόλευκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΛΗΤΗΡΙΟ

Το κέντρο της Αθήνας έκλεισε από νωρίς το πρωί, όπως και οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα, Ομόνοια και Πανεπιστήμιο. Εκατοντάδες πολίτες βρέθηκαν στο κέντρο, για να φωνάξουν για τη Μακεδονία μας.

shmaia3
shmaia4

Λίγο μετά τις 12:00 έφτασε στο Σύνταγμα και ο Μίκης Θεοδωράκης, που ήταν από τους κεντρικούς ομιλητές του συλλαλητηρίου.

4361962

Μία γιγαντιαία σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας ακριβώς στο κέντρο κρατούσαν δεκάδες διαδηλωτές μπροστά στη Βουλή.

Μία εικόνα που έκανε το γύρο του κόσμου μέσω των social media, με φόντο το σύνθημα που αναγραφόταν στο πανό για τη Μακεδονία και τους Σκοπιανούς.

flag

Σχετικές ειδήσεις