ΕΛΛΑΔΑ

Ανατριχιαστική εξέλιξη: Άνοιξαν το viber της Ειρήνης Λαγούδη και άλλαξαν τη φωτογραφία της

Ανατριχιαστική εξέλιξη: Άνοιξαν το viber της Ειρήνης Λαγούδη και άλλαξαν τη φωτογραφία της

Ένας μήνας πέρασε από το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη και το μυστήριο παραμένει άλυτο - Νέα στοιχεία έρχονται να προστεθούν στο θρίλερ

Καθώς οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι αναβλήθηκε η επιχείρηση των δυτών στη λίμνη Τριχωνίδα. Οι δύτες, σημειώνει ο «Ελεύθερος Τύπος» θα αναζητούσαν το κινητό της 44χρονης μητέρας ή άλλα ευρήματα που μπορούν να λύσουν πολλές απορίες και να οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου.

Η επιχείρηση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα αλλά χωρίς να υπάρχει εξήγηση αναβλήθηκε κι αυτό προκαλεί πολλά ερωτήματα μια και οι καιρικές συνθήκες είναι πάρα πολύ καλές και επιτρέπουν να γίνει η κατάδυση.

Η απάντηση στο ερώτημα, προσθέτει ο «Ελεύθερος Τύπος», είναι ότι η αστυνομία έχει πάψει να ελπίζει πως θα βρει κάτι στην λίμνη και σε αυτό συνηγορεί και η αποκάλυψη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» από τον Βασίλη Ταουξή, δικηγόρο της οικογένειας της 44χρονης, ο οποίος υποστήριξε ότι το κινητό της Ειρήνης άνοιξε και μάλιστα κάποιοι άλλαξαν και τη φωτογραφία του προφίλ.

«Eχτές το βράδυ με επισκέφτηκε στο γραφείο μου τρομαγμένος ο αδελφός της και μου είπε πως κάποιοι έχουν ανοίξει το Viber της Ειρήνης.Του είπα ότι πρέπει να ενημερώσουμε την Αστυνομία. Μου απάντησαν ότι κάνουν προσπάθειες σύνδεσης και ενημέρωσης.Σήμερα με ξαναπήρε τηλέφωνο (ο αδελφός της Ειρήνης) και μου είπε ότι το Viber εξακολουθεί να είναι εν λειτουργία και τις πρωινές ώρες άλλαξαν τη φωτογραφία στο προφίλ της.Αρχίζει και εδραιώνεται μέρα με τη μέρα η πεποίθηση πως κάποιος έχει το κινητό και το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν. Θεωρώ πως η έρευνα θα στραφεί προς πάσα κατεύθυνση» κατέληξε ο κύριος Ταουξής.

Διαβάστε επίσης: Ειρήνη Λαγούδη: Τι αποκάλυψε η κάμερα ασφαλείας για την άτυχη 44χρονη μητέρα

Σχετικές ειδήσεις