ΕΛΛΑΔΑ

«Σταματήστε να ψάχνετε τον Γιάννη γιατί θα σας φέρουμε τα κόκαλά του σούπα»

«Σταματήστε να ψάχνετε τον Γιάννη γιατί θα σας φέρουμε τα κόκαλά του σούπα»

Στη μικρή κοινωνία τα στόματα άνοιξαν και κανείς δεν μιλά για μια απλή εξαφάνιση. Η εκδοχή της καλοστημένης δολοφονίας του φιλήσυχου μαραγκού στην Κρήτη φαίνεται ότι είναι η επικρατέστερη.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» φώτισε τις σκοτεινές πλευρές της περίεργης εξαφάνισης του Γιάννη Πολιουδάκη, 64 χρόνων από τις Βουκολιές Χανίων, που αγνοείται από τον Ιούλιο του 2014.

Η έρευνα που έκαναν τα αδέλφια του σε πηγάδια στην ευρύτερη περιοχή φαίνεται πως ενόχλησε κάποιους που εκτόξευσαν άγριες απειλές στους ίδιους και το φιλικό τους περιβάλλον.

«Να σταματήσετε να μιλάτε και να ψάχνετε, γιατί θα σκοτώσουμε εσάς και τα παιδιά σας. Θα σας φέρουμε τα κόκκαλα του αδελφού σας σούπα, να τα πιείτε από τενεκέ…», είναι μερικές από τις ακραίες απειλές που δέχτηκαν.

Σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο «Τούνελ», ο δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαμπος Διαλυνάκης είπε πως άμεσα θα κατατεθεί μήνυση για ανθρωποκτονία κατ’ αγνώστων.

«Δυστυχώς στις περιοχές μας επικρατεί ο νόμος της σιωπής και η επόμενη κίνηση είναι η βαθιά έρευνα. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Αστυνομία και στις Εισαγγελικές Αρχές. Θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο», ανέφερε.

Τα αδέλφια του αγνοούμενου που βρέθηκαν στο στούντιο της εκπομπής ανέφεραν: «Αδιαφορούμε για τις απειλές. Εμείς θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε μέχρι να πάρουμε την απάντηση. Έξι οικογένειες είμαστε στο πόδι. Ας μας κάνουν έστω ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, να μας πουν πού είναι, να τον κηδέψουμε όπως του αξίζει».

Διαβάστε επίσης:

Εξέλιξη - ΣΟΚ στο θρίλερ της Μάνης: «Άνοιξαν τα στόματα» για την εξαφάνιση της Χριστίνας

Σχετικές ειδήσεις