ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Καταγγελία ΣΟΚ από λιμενικούς: Αλλοδαποί μας δείχνουν τα γεννητικά τους όργανα

Πάτρα: Καταγγελία ΣΟΚ από λιμενικούς: Αλλοδαποί μας δείχνουν τα γεννητικά τους όργανα

Μία καταγγελία ΣΟΚ έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία της Πάτρας.

Νεαροί αλλοδαποί φαίνεται πως δε διστάζουν να προκαλέσουν κατεβάζοντας τα παντελόνια τους και επιδεικνύοντας τα γεννητικά τους όργανα, σε γυναίκες λιμενικούς στην Πάτρα.

«Μας γνωρίζουν, μας έχουν στοχοποιήσει. Δεν είναι δυνατόν να γίνει καμία φύλαξη σ’ ένα μέτωπο λιμανιού 2.5χλμ, όσο και ανθρώπινο τοίχος να στήσεις, όταν έχουμε επιθέσεις από ομάδες των 50 και 70 ατόμων από διάφορα σημεία της περίφραξης», τονίζει ο Πρόεδρος των Λιμενικών Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Φωκίδας κ. Μιχάλης Κωστάκης.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με ανεπίσημες εκτιμήσεις, οι αλλοδαποί που διαμένουν στις ερειπωμένες εγκαταστάσεις εργοστασίων της παραλιακής, αγγίζουν τους 1.000.

«Όσο παραμένουν εκτός λιμενικής ζώνης το φαινόμενο θα εντείνεται και δεν ξέρουμε που θα καταλήξει» δηλώνει ο κ Κωστάκης, με αφορμή τη χθεσινή πρωτοφανή έφοδο πολυπληθούς ομάδας μεταναστών.

«Μάλιστα είχαν προκαλέσει φθορές στην εσωτερική περίφραξη του λιμανιού. Αποτέλεσμα να μπαίνουν μεγάλες ομάδες παράτυπων μεταναστών στο χώρο. Για άλλη μια φορά κατεγράφησαν θλιβερά γεγονότα στο λιμάνι της Πάτρας», επισημαίνει ο κ. Κωστάκης.

Πηγή: dete.gr

Σχετικές ειδήσεις