ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Λαγούδη: Τι αποκαλύπτει σε επιστολή του ο αδελφός της

Ειρήνη Λαγούδη: Τι αποκαλύπτει σε επιστολή του ο αδελφός της

Νέα επιστολή του αδελφού της άτυχης Ειρήνης Λαγούδη είδε το φως της δημοσιότητας.

Στην επιστολή αυτή, ο Γ. Λαγούδης, αναφέρει ότι οι ομογενείς από την Αμερική τον ενημέρωσαν για μια ταυτόσημη υπόθεση που είχε διαδραματιστεί στις ΗΠΑ, όπου αρχικά οι αρχές είχαν μιλήσει και πάλι για αυτοχειρία, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για δολοφονία.

Προσθέτει μάλιστα ότι οι ομογενείς των ΗΠΑ, του γνωστοποίησαν ότι θα ζητήσουν τη συνδρομή του FBI, ενώ τονίζει ότι ο ίδιος θα ζητήσει τη βοήθεια και από τους ομογενείς της Ρωσίας, ώστε να βοηθήσουν και οι εκεί αρχές.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του, μεγάλο είναι και το ενδιαφέρον των ομογενών της Αυστραλία, όπου η 44χρονη είχε συγγενείς. Μάλιστα θα γίνει ειδικό αίτημα στην εκεί επίσημη αρχή που αναλαμβάνει ειδικού τύπου δολοφονίες, ώστε μέσα από την εμπειρία της να συνδράμει και αυτή για να λάμψει η αλήθεια.

«Η αλήθεια θα μαθευτεί με όποιο κόστος. Η Ειρηνούλα δεν αυτοκτόνησε. Ας το ακούσουν εκ νέου όποιοι από τις πρώτες κιόλας στιγμές, από τις πρώτες κιόλας ώρες, μίλησαν για αυτοχειρία, χωρίς να έχει βγει ούτε ένα επίσημο στοιχείο», καταλήγει στην επιστολή του ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη.

Πηγή: Star ( Εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα)

Σχετικές ειδήσεις