ΕΛΛΑΔΑ

Δήλωση - «βόμβα»: «Τα λάθη βιασύνης που πρόδωσαν τους δολοφόνους της Ειρήνης Λαγούδη»

Δήλωση - «βόμβα»: «Τα λάθη βιασύνης που πρόδωσαν τους δολοφόνους της Ειρήνης Λαγούδη»

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη που βρέθηκε νεκρή στη λίμνη Τριχωνίδα μέσα στο αυτοκίνητό της. Από την ημέρα που εντόπισαν τη σορό της άτυχης 44χρονης μητέρας η οικογένειά της ζητά να μάθει την αλήθεια, δολοφονήθηκε ή αυτοκτόνησε;

«Τα λάθη βιασύνης είναι αυτά που πρόδωσαν τους δράστες», αυτό ισχυρίζεται ο δικηγόρος της οικογένειας στο STAR. Η αιθάλη στο εξωτερικό μέρος της πόρτας του οδηγού, τα δυο αποτυπώματα από το μποτάκι της ατυχής γυναίκας στο πίσω μέρος του αυτοκίνητου, η ζώνη ασφάλειας που ήταν έξω από το αυτοκίνητο και το μπιτόνι που πάρα την πυρκαγιά ήταν άθικτο είναι σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας τα λάθη που θα οδηγήσουν στην σύλληψη των δολοφώνων της Ειρήνης Λαγούδη!

Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη καταγγέλλει ότι το κουβάρι της υπόθεση είναι μπερδεμένο εξ αρχής, ενώ τονίζει ότι έγιναν λάθη και παραλείψεις στις έρευνες απο την πρώτη στιγμή που βρέθηκε νεκρή μέσα στο χρυσαφί αυτοκίνητο της στις 8 Ιανουάριου

Από την άλλη οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας είναι πεπεισμένοι ότι οι δράστες ήταν τουλάχιστον δύο. Όπως λένε, έβαλαν τη φωτιά και στη συνέχεια τη μετέφεραν στο πίσω μέρος του αυτοκίνητου. Χρειάστηκαν μόνο, όπως υποστηρίζουν, 15 λεπτά για να ολοκληρώσουν το σχέδιο τους.

Την ερχόμενη Τετάρτη δύτες από την Θεσσαλονίκη θα πέσουν στη λίμνη Τριχωνίδα για να εντοπίσουν το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη. Δεν αποκλείεται να εντοπίσουν και άλλα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην λύση του μυστήριου μετα απο 65 ημερες.

Σχετικές ειδήσεις