ΕΛΛΑΔΑ

Αλέξανδρος Σταματιάδης: Έκκληση από την οικογένειά του για αιμοπετάλια

Αλέξανδρος Σταματιάδης: Έκκληση από την οικογένειά του για αιμοπετάλια

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο γιος του απευθύνει έκκληση για αίμα

Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του επιχειρηματία που πυροβολήθηκε από ληστές

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης, τον οποίο πυροβόλησαν ληστές μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Ο ασθενής, ο οποίος νοσηλεύεται για δεύτερο 24ωρο στη ΜΕΘ, βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής, σε καταστολή.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, σήμερα (04/04/2018) ανταποκρίνεται με μεγαλύτερη ευκολία στη θεραπευτική αγωγή.

Ο ίδιος αν και βρίσκεται υπό μηχανική και φαρμακευτική υποστήριξη, είναι σταθερός και κάθε 24ωρο που περνά είναι για εκείνον μια μεγάλη νίκη.

Ο γιός του, Αχιλλέας Σταματιάδης, ανήρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook,ανακοίνωση – έκκληση εκ μέρους της οικογένειας για την προσφορά αιμοπεταλίων.

«Ευχαριστούμε πολύ για την τόσο συγκινητική προσέλευση και προσφορά σε αίμα για τον Αλέξανδρο. Αυτή την ώρα ο Αλέξανδρος χρειάζεται άμεσα αιμοπετάλια.

Παρακαλούμε και πάλι κυρίως άνδρες που πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις να προσέλθουν άμεσα στο τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού νοσοκομείου “Γεννηματάς”, λεωφόρος Μεσογείων 154, 11527, Αθήνα, κτίριο 8, ώρες 8:00-18:00.

Είναι σημαντικό να κινητοποιηθούμε όλοι άμεσα για να έρθουν οι εθελοντές για έλεγχο σήμερα Μ. Τετάρτη μέχρι τις 18:00 ή την Μ. Πέμπτη το πρωί ώστε να καταφέρουμε να δώσουμε μια πρώτη δόση αιμοπεταλίων στον Αλέξανδρο τη Μ. Παρασκευή», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανάρτηση.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση:

321

Σχετικές ειδήσεις