Τραγωδία στο Ηράκλειο: «Έσβησε» νεογνό μόλις 40 ημερών

Τραγωδία στο Ηράκλειο: «Έσβησε» νεογνό μόλις 40 ημερών

Ανείπωτη θλίψη στην Κρήτη για το νεογνό που χάθηκε τόσο πρόωρα.

Την είδηση του θανάτου του αγοριού, επιβεβαίωσε και η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ όπου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα το νεογνό από τους γονείς του, νωρίς το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης.

Πάρα τις προσπάθειες των γιατρών από διάφορες κλινικές του νοσοκομείου, αν και εκείνη την ώρα δεν εφημέρευε, δεν μπόρεσαν να το επαναφέρουν στη ζωή και σύμφωνα μάλιστα με τον ιατροδικαστή είχε καταλήξει κάποιες ώρες νωρίτερα.

«Ο θάνατος του οφείλεται σε φυσικά αίτια και πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο», ανέφερε μεταξύ άλλων στο neakriti.gr, ο υποδιοικητής του νοσοκομείου κ. Φανουργιάκης ενώ από την πλευρά του ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Τασσόπουλος , τόνισε ότι «εξαιτίας του ότι πρόκειται για οικογένεια Ρομά η οποία βρίσκεται σε κακή οικονομική κατάσταση, ανέλαβε το νοσοκομείο τα έξοδα ταφής του νεογνού».

Το περιστατικό έχει σκορπίσει θλίψη και πόνο για το αγγελούδι που έφυγε τόσο ξαφνικά και πρόωρα, ενώ αν και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η ιατροδικαστική εξέταση, έχει ήδη σταλεί DNA του παιδιού σε εξειδικευμένο ιστολογικό εργαστήριο των Αθηνών με τα τελικά αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης  απο το ΠΑΓΝΗ να αναμένονται στα τέλη Απριλίου.

Πηγή: neakriti.gr

Διαβάστε επίσης:

Δραματικές εξελίξεις: Οι Τούρκοι «σπρώχνουν» την Ελλάδα σε πόλεμο λίγων ημερών

Πάσχα 2018: Αυτό είναι το ωράριο των καταστημάτων τη Μεγάλη Παρασκευή