ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός για τον μικρό Θανάση

Συναγερμός για τον μικρό Θανάση

Καθώς οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του 13χρονου παιδιού παραμένουν άκαρπες, απευθύνεται νέα έκκληση για πληροφορίες.

Ο Θανάσης Σ. είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο Περιστέρι στις 23 Μαρτίου και έκτοτε, παρά τις συνεχιζόμενες έρευνες δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του.

Όπως σημειώνει σε νέα ανακοίνωση - έκκληση το «Χαμόγελο», «δυστυχώς, η απουσία σημαντικών πληροφοριών και ταυτόχρονα οι προσπάθειες αποπροσανατολισμού των ερευνών, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είναι πολύ πιθανό ο Θανάσης να βρίσκεται στο εξωτερικό. Σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο, εγείρει ερωτηματικά για το πόσο εύκολα ένα παιδί μετακινείται μεταξύ κρατών, ενώ έχει δηλωθεί η εξαφάνιση του και γίνονται ενέργειες για την εύρεσή του».

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά την ανακοίνωση - έκκληση

Για μια ακόμα φορά, το «Χαμόγελο του Παιδιού» παρακαλεί οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά -έστω και ανώνυμα- με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και με όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας: Τι θα συμβεί τις πρώτες 24 ώρες (vid)

Χαρτονόμισμα 500 ευρώ: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα το ξαναδείτε!

Σχετικές ειδήσεις