ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ: Είναι αυτή η σημερινή εικόνα του καταζητούμενου Παλαιοκώστα; (photos)

Σοκ: Είναι αυτή η σημερινή εικόνα του καταζητούμενου Παλαιοκώστα; (photos)

Πριν από πέντε ημέρες η Ελληνική Αστυνομία έδωσε ξανά στη δημοσιότητα στοιχεία του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα και ζητούσε εκ νέου πληροφορίες.

Λύθηκε το μυστήριο γιατί η ΕΛ.ΑΣ έδωσε ξανά στη δημοσιότητα του νούμερο ένα καταζητούμενου στην Ελλάδα Βασίλη Παλαιοκώστα.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ στις 5 Απριλίου σημειώνε: «Δίνονται εκ νέου στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης του Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης: τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας του φυγόποινου και φυγόδικου εκζητούμενου ημεδαπού ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ Βασιλείου του Λεωνίδα - Ηλία και της Γεωργίας, γεννηθέντα την 17-05-1966 στο Μοσχόφυτο Τρικάλων, με τελευταία δηλωθείσα διαμονή του στην Αγία Μονή Τρικάλων.

Φωτογραφίες, με σωματομετρικά χαρακτηριστικά, ως έχουν ληφθεί την 22 Αυγούστου 2008, κατά την τελευταία εγκληματολογική του σήμανση από την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας».

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στο Αιγαίο: «Oι Τούρκοι απειλούν να βουλιάξουν ελληνικό πλοίο»

Τον περασμένο Οκτώβριο η αστυνομία είχε δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται το αυτοκίνητο που επέβαινε ο Παλαιοκώστας ο οποίος είχε εμπλακει στην υπόθεση της αιματηρής καταδίωξης τον Φεβρουάριο του 2011 στην Χαιρώνεια, καθώς αποτυπώματα του βρέθηκαν στο αυτοκίνητο, μάρκας AUDI A 4, που εγκαταλείφθηκε.

Ένας από τους δύο δράστες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών που επιχείρησαν να τους σταματήσουν με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού. Οι φωτογραφίες με τα αλλοιωμένα χαρακτηριστικά προσώπου του Παλαιοκώστα προέρχονται από κατάστημα επί της Εθνικής Οδού που είχε σταματήσει με αυτό το αυτοκίνητο για να πάρει καφέ. Ωστόσο, η ΕΛ.ΑΣ. δεν επιβεβαίωσε ότι το πρόσωπο που απεικονίζεται στις εικόνες αυτές είναι ο Βασίλης Παλαιοκώστας.

Αν, όντως, είναι ο Βασίλης Παλαιοκώστας, τότε ο γνωστός κακοποιός έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις και έχει φυτέψει μαλλιά με αποτέλεσμα να είναι κυριολεκτικά αγνώριστος.

Οι πληροφορίες για «ολική μεταμόρφωση» του Βασίλη Παλαιοκώστα ο οποίος παραμένει άφαντος επί εννέα χρόνια, φαίνεται ότι οδήγησε σε νέες κινητοποιήσεις την ΕΛ.ΑΣ, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σημειώνεται πώς και η Europol έχει επικηρύξει τον Παλαιοκώστα για 1 εκατ. ευρώ.

Πηγή: skai-tv