ΕΛΛΑΔΑ

Ερέτρια: Αποκαλύψεις σοκ για την οικογενειακή τραγωδία - Τα πρώτα λόγια του αδελφοκτόνου

Ερέτρια: Αποκαλύψεις σοκ για την οικογενειακή τραγωδία - Τα πρώτα λόγια του αδελφοκτόνου

Νέες αποκαλύψεις για την οικογενειακή τραγωδία στην Ερέτρια – Τα πρώτα λόγια του 65χρονου που σκότωσε τον 70χρονο αδερφό του – Πώς έγινε το φονικό – Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία της υπόθεσης

Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας 70χρονου στην Ερέτρια με δράστη τον ίδιο του τον αδερφό έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσο περνούν οι ώρες.

Ο 65χρονος, πέρασε σήμερα, Τετάρτη (11/04/2018) το κατώφλι του εισαγγελέα, ενώ ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

«Ήταν η κακιά η ώρα»

«Ήταν η κακιά η ώρα». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που ψέλλισε ο 65χρονος, εξερχόμενος από τη δικαστική αίθουσα, αναφέρει το tvstar.gr.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης του Πάσχα, τη στιγμή που το θύμα και αδελφός του δράστη, έφθανε στο σπίτι του, στο χωριό Μαγούλα του δήμου Ερέτριας.

Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα του 65χρονου στον αδερφό του, τον οποίο και ενημέρωσε ότι έρχεται στην Μαγούλα. Ακολούθησε τσακωμός και απειλές. Αμέσως ο 70χρονος μαζί με τη γυναίκα του, απευθύνθηκαν σε εισαγγελέα και Αστυνομία, καθώς, όπως υποστήριξαν φοβόντουσαν για τη ζωή τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με το tvstar.gr, ο 65χρονος του είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του. Όταν ο 70 χρονος του έφτασε στο σημείο, τότε τον πυροβόλησε εν ψυχρώ, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ο γιος του δράστη προσπάθησε να προλάβει το κακό

Λίγα λεπτά μετά, έφτασε στο σημείο ο γιος του δράστη, ο οποίος ξεκίνησε από Θεσσαλονίκη για να προλάβει το κακό, αλλά ήταν ήδη αργά. Ήταν αυτός που αφόπλισε τον ίδιο του τον πατέρα μετά το περιστατικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η οικογένεια του 65χρονου είχε μετακομίσει τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, μετά από παρότρυνση του γιου του, ώστε να μην υπάρχει αυτή η καθημερινή διαμάχη μεταξύ των δύο αδερφών. Όπως κατήγγειλε, όμως, ο συνήγορος του θύτη, Θανάσης Τάρτης, οι μηνύσεις από την πλευρά του 70χρονου συνεχίζονταν και μάλιστα πριν από μερικές ημέρες έφτασαν στα χέρια του άλλες δύο και ίσως αυτό να ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει το κακό. Επίσης, ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης του έχει ιστορικό ψυχιατρικών νοσηλειών και θα ζητήσει ιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Διαβάστε επίσης:

Απόφαση - «βόμβα» της Ryanair: Διακόπτει πτήσεις στην Ελλάδα - Ποιες διατηρούνται

Συναγερμός στο Αιγαίο: «Oι Τούρκοι απειλούν να βουλιάξουν ελληνικό πλοίο»

Σχετικές ειδήσεις