Τζόκερ: Δείτε πόσα θα μοιράσει στην κλήρωση της Κυριακής (15/04) μετά το έκτο τζακ ποτ

Τζόκερ: Δείτε πόσα θα μοιράσει στην κλήρωση της Κυριακής (15/04) μετά το έκτο τζακ ποτ

Κλήρωση Τζόκερ - Τζακ ποτ: Επί έξι συνεχόμενες κληρώσεις, νικητής στην πρώτη κατηγορία του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ δεν έχει βρεθεί. Αυτό σημαίνει... «χαράς ευαγγέλια» για αυτόν που στην επόμενη κλήρωση θα κερδίσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που έχει συγκεντρωθεί!

Μετά και το χθεσινό (12/04) τζακ ποτ, το Τζόκερ θα μοιράσει στην ερχόμενη κλήρωση, αυτή της Κυριακής 15 Απριλίου, τουλάχιστον 2.600.000 ευρώ στον νικητή ή τους νικητές της πρώτης κατηγορίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα το βράδυ της Πέμπτης, ήταν οι: 9, 10, 12, 21, 38 και Τζόκερ ο αριθμός 4.

TZOKER

Κι αν στην πρώτη κατηγορία (5+1) δεν βρέθηκε τυχερό δελτίο, στη δεύτερη (5άρια) ένας τυχερός κέρδισε 127.345,66 ευρώ!

Δείτε πού παίχτηκε το τυχερό δελτίο:

tzoker2

Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις προηγούμενες αλλά και τις επόμενες κληρώσεις του Τζόκερ στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

Δείτε στον παρακάτω πίνακα του ΟΠΑΠ τα προγνωστικά με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Εμφανίζονται οι τυχεροί αριθμοί των κληρώσεων μέχρι και τις 12/4/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ. Στη δεξιά πλευρά βλέπετε πεδία διαφορετικών χρωμάτων με αριθμούς.

Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ

Διαβάστε επίσης:

 

Mirage 2000-5: Βρέθηκε η σορός του Γιώργου Μπαλταδώρου

Δήμος Βερύκιος: Αυτή είναι η αλήθεια για τη συντριβή του Mirage 2000-5