ΕΛΛΑΔΑ

Τζόκερ: Αριθμοί και συστήματα για την κλήρωση της Κυριακής

Τζόκερ: Αριθμοί και συστήματα για την κλήρωση της Κυριακής

Κλήρωση Τζόκερ: Το έκτο συνεχόμενο τζακ ποτ σημειώθηκε στην περασμένη κλήρωση του Τζόκερ καθώς δεν αναδείχθηκε κανένα επιτυχημένο δελτίο - Δείτε πόσα μοιράζει στην κλήρωση της Κυριακής το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αυριανή και όλες τις επόμενες κληρώσεις

Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα της περασμένης κλήρωσης τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ ήταν οι: 9, 10, 12, 21, 38 και Τζόκερ ο αριθμός 4.

TZOKER

Σημειώνεται ότι στην δεύτερη κατηγορία (5αρια) βρέθηκε ένα επιυχημένο δελτίο που κερδίζει το ποσό των 127.345,66 ευρώ!

Σημειώνεται ότι μετά ο αποψινό τζακ ποτ το Τζόκερ θα μοιράσει στην ερχόμενη κλήρωση της Κυριακής 15 Απριλίου τουλάχιστον 2.600.000 ευρώ στον νικητή ή τους νικητές της πρώτης κατηγορίας.

Δείτε πού παίχτηκε το τυχερό δελτίο:

tzoker2
Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις προηγούμενες αλλά και τις επόμενες κληρώσεις του Τζόκερ στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

Δείτε στον παρακάτω πίνακα του ΟΠΑΠ τα προγνωστικά με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Εμφανίζονται οι τυχεροί αριθμοί των κληρώσεων μέχρι και τις 12/4/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ. Στη δεξιά πλευρά βλέπετε πεδία διαφορετικών χρωμάτων με αριθμούς.

Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ


Σχετικές ειδήσεις