Κρήτη: Αυτός ήταν ο λόγος που ντυνόταν στρατιωτικός - Δεν φαντάζεστε τι έκανε

Κρήτη: Αυτός ήταν ο λόγος που ντυνόταν στρατιωτικός - Δεν φαντάζεστε τι έκανε

Φορούσε είτε τη στρατιωτική στολή, είτε του αστυνομικού - Τα όσα έκανε σήμαναν συναγερμό στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας τον συνέλαβαν.

Έναν απατεώνα με… γαλόνια κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν οι αστυνομικές Αρχές του Ηρακλείου. Σύμφωνα με το Cretapost.gr ούτε λίγο ούτε πολύ είχε αποσπάσει περίπου 6.000 ευρώ από ανυποψίαστους πολίτες τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο 46χρονος Κρητικός συνελήφθη, καθώς παριστάνοντας άλλοτε κάποιον αξιωματικό του στρατού και άλλοτε της αστυνομίας, κατάφερε να αποσπάσει μικρά ή μεγάλα χρηματικά ποσά από τα θύματά του.

Ο συλληφθείς έπειθε ανυποψίαστους πολίτες ότι μπορούσε να τους διευθετήσει ζητήματά τους που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα, να τους απαλλάξει από χρηματικά πρόστιμα και να τους παρέχει κάθε άλλου είδους διευκολύνσεις, πάντα βέβαια όμως με το … αζημίωτο!

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 46χρονος είχε καταφέρει να αποσπάσει από πέντε πολίτες χρηματικό ποσό που έφτανε συνολικά τις 6.000 ευρώ, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν στολές και μία κυνηγετική καραμπίνα.

Διαβάστε επίσης:

Σάλος στη Λαμία: Του έκανε στοματικό έρωτα σε πάρκινγκ - Απίστευτη η αντίδρασή της όταν την τσάκωσαν