ΕΛΛΑΔΑ

Αλέξανδρος Σταματιάδης: Ανακοίνωση από υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ΕΛ.ΑΣ. για το θάνατό του

Αλέξανδρος Σταματιάδης: Ανακοίνωση από υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ΕΛ.ΑΣ. για το θάνατό του

Πέθανεσήμερα Παρασκευή (20/04), ο 52χρονος επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Σταματιάδης, τον οποίο είχαν πυροβολήσει ληστές μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε σοβαρή επιπλοκή, ανατρέποντας την σταθερή πορεία που ακολουθούσε μέχρι την περασμένη Πέμπτη.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή, στις 11.52 σήμερα το πρωί.

Είχε παρουσιάσει οίδημα στον εγκέφαλο το οποίο δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί φαρμακευτικά καθώς υποστηριζόταν και η νεφρική του λειτουργία.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν διασωληνωμένος από τις 2 Απριλίου (Μεγάλη Δευτέρα) στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Συλληπητήρια για το θάνατο του επιχειρηματία

Με ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία εξέφρασαν «την οδύνη τους για το θάνατο του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η σύλληψη των εγκληματιών που αφαιρούν ζωές αποτελεί για την Ελληνική Αστυνομία ύψιστη προτεραιότητα και δέσμευση για συνέχιση των προσπαθειών μέχρι οι δράστες να λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία του ζευγαριού στην Κύπρο: Το ακλόνητο στοιχείο που έχει στα χέρια της η Αστυνομία!

Η «Θεσσαλονικιά λύκαινα» που… τρέμει ο Ερντογάν! (vids+pics)

Σχετικές ειδήσεις